Scandalul dintre Bahmu şi Prigoană ia amploare: A încercat să-mi otrăvească băieţii VIDEO

Silviu Prigoană o acuză pe fosta sa soţie, Adriana bahmuţeanu, că a încercat să-i otravească pe cei doi băieți cu extract de mătrăgună. De cealaltă parte, prezentatoarea tv îl acuză pe Prigoană că îşi face copiii să sufere. După ce le-a cumpărat smartphone-uri de ultimă generaţie, Prigoană i-a trimis înapoi la mama lor fără cadourile scumpe.

27 iul. 2015, 10:09
Scandalul dintre Bahmu şi Prigoană ia amploare: A încercat să-mi otrăvească băieţii VIDEO

Silviu Prigoană tună şi fulgeră. El îşi acuză fosta soţie că le-a administrat copiilor medicamente cu extract de mătrăgună. Mai mult, Prigoană este supărat şi pe psihologul angajat de fosta lui soţie să-i consilieze pe copii. El susține că acesta le-ar fi indus băieţilor faptul că tatăl lor este un om rău. Prigoană vrea să depună plângere penală împotriva terapeutului.

Citeşte şi Adriana Bahmuţeanu l-a înşelat pe Silviu Prigoană cu un senator. „Am dovezi că m-a înşelat”

Nici prezentatoarea tv nu a scăpat de furia sa. „O să depun plângere printr-un mare birou de avocatură şi nu mă las până nu dispare de pe posturile de televiziune. Nu se poate să-ţi înjuri copiii ca la uşa cortului şi ea să modereze emisiuni de televiziune„, a declarat Silviu Prigoană.

Citeşte şi Adriana Bahmuţeanu a RECUNOSCUT: „Da, am operaţie la sâni”

Săptămâna trecută, Prigoană povestea că Honorius, fiul său cel mare, le-a cumparat băieților, în vacanţă, telefoane de ultimă generaţie în valoare de 2.000 de euro! Cadourile au rămas, însă, acasă la Prigoană, întrucât, spune el, le-a mai oferit gadgeturi scumpe pe care nu le mai au.”E dorinţa fratelui şi noi o respectăm. Şi vor pleca înapoi copiii exact cu ce au venit. Cum au fost îmbrăcaţi, aşa vor merge înapoi„, a explicat Silviu Prigoană.

Micuţii au rămas, în final, fără cadourile scumpe. Deși prezentatoarea TV le promisese că le cumpără și ea, nu a mai făcut acest lucru.