Prigoană: Scorul pe care l-am obţinut e incredibil! Cum dracu’ să fii surprins când ştii sondajele?

Candidatul PDL la primăria Capitalei, Silviu Prigoană, susţine că atât el, cât şi partidul, au obţinut rezultate peste aşteptări la scrutinul de duminică, democrat-liberalii fiind avertizaţi dinainte de sondaje de scorurile pe care candidaţii lor le vor obţine.

RomaniaTV.net
11 iun. 2012, 10:39
Prigoană: Scorul pe care l-am obţinut e incredibil! Cum dracu’ să fii surprins când ştii sondajele?

Prigoană susţine că scorul său este chiar mai bun decât se aştepta el. „16-17% este un succes incredibil”, le-a spus Prigoană jurnaliştilor nedumeriţi de buna sa dispoziţie.

Întrebat dacă avea idee dinainte de proporţiile scorului PDL, pedelistul a răspuns afirmativ. „Ştiam rezultatele aproximative. Cum dracu’ să fii surprins când ştii sondajele?”, a comentat deputatul PDL.

Ziariştii au insistat întrebându-l dacă se aştepta la înfrângerile lui Cristian Poteraş şi Liviu Negoiţă. „Da, a fost un vot politic. Dumneavoastră aţi fost surprinsă de treaba asta?”, a spus Prigoană arătând că scăderea PDL se datorează politicii pe care a promovat-o pentru a salva ţara de la marasmul economic.

„Din punctul meu de vedere, scorul pe care l-a obţinut PDL în ţară este un scor senzaţional. Ce a fost peste 2% este un succes”, susţine Prigoană. El a arătat că, în urma acestor rezultate, nu se impun schimbări la vârful partidului printr-o Convenţie Naţională Extraordinară, deoarece politica partidului a fost asumată de toţi pedeliştii.