Prigoană zice că Plăcintă a plâns din cauza lui. „M-a cântat cu lacrimi la Udrea”

Lacrimile pe care Sorina Plăcintă le-a vărsat ieri în Parlament, în faţa Elenei Udrea, ar fi fost provocate de Silviu Prigoană, candidatul PDL la Primăria Bucureşti. Cel puţin asta susţine Prigoană, iar motivul de la care a pornit scandalul ar fi fost culoarea pliciului de pe bannerele lui electorale.

RomaniaTV.net
28 apr. 2012, 15:28
Prigoană zice că Plăcintă a plâns din cauza lui. „M-a cântat cu lacrimi la Udrea”

Silviu Prigoană a declarat, la România TV că, înainte de a vărsa lacrimi în banca din plen, Sorina Plăcintă a stat de vorbă cu el.

„Tot circul şi scandalul respectiv din Parlament a ieşit din cauza mea, pentru că partidul a hotărât la un moment dat ca Sorina Plăcintă să conducă campania…. Ea era şefa mea de campanie, împreună cu stafful. Şi am avut nişte discuţii de campanie, estetică, culoare şi, la un moment dat, a spus „domne, nu mai pot să lucrez în partidul ăsta, nu mai pot să lucrez cu Prigoană. Pe mine nu mă mai suporta. I-am spus „doamnă, nu ştiam că puneţi atâta suflet, că sunteţi aşa de sentimentală să ne certăm de la o culoare”. A plecat totul de la culoarea pliciului de pe bannere. Eu am cerut să fie verde şi doamna a cerut să fie negru„, a povestit Prigoană.

El a acuzat-o pe Plăcintă că după ce au avut discuţia în contradictoriu s-a dus şi l-a turnat la şefi.

„Acum ce aţi vrea? Să-mi tai venele în direct pentru că cineva nu acceptă nişte lucruri? E campania mea şi ultimul cuvânt în campania mea îl am eu, nu doamna Plăcintă. Nu mi-am permis să ridic tonul la dânsa, dar a luat atitudine şi a început să mă cânte pe la şefi, cum s-a întâmplat cu doamna Udrea, dar cu lacrimi. N-am înţeles de ce trebuia să plângă şi să spună că nu mă mai suportă şi că nu mai poate să lucreze cu mine. Nu era bătut în cuie. Că nu era un certificat de căsătorie între mine şi doamna Plăcintă la stafful de campanie. N-am înţeles de ce a luat aşa personal toată povestea asta, şi pe urmă presa a interpretat că e vorbă de fi-su. Nici pomeneală. Era vorba de povestea de la noi, de la stafful de cmapanie. Sincer!”, a spus Prigoană.

Senatorul PDL Sorina Plăcintă a plâns, vineri, la dezbaterea moţiunii de cenzură. Plăcintă a fost surprinsă de camerele de luat vederi când discuta plângând, într-o bancă din plen, cu Elena Udrea.