Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan: „După redistribuire, vom avea mai mult spre 34-35%”. Mesaj pentru USR

”PNL va guverna în continuare România, în parteneriat cu forțele reformiste, într-un parteneriat asumat cu președintele României", a Rareș Bogdan.

06 dec. 2020, 22:10
Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan: „După redistribuire, vom avea mai mult spre 34-35%”. Mesaj pentru USR

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, susține că liberalii vor avea 32% rezultat final, iar după redistribuire vor ajunge la 34-35%. De asemenea, Rareș Bogdan susține că USR-PLUS ar putea ajunge la 19% după redistribuire, ceea ce înseamnă că doar cele două partide vor avea peste 50%.

”PNL va guverna în continuare România, în parteneriat cu forțele reformiste, într-un parteneriat asumat cu președintele României. PNL a câștigat alegerile! Noi am avut un finish foarte bun în țară, în general dreapta votează masiv după ora 19.00, peste asta vin voturile din diaspora.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Ludovic Orban: „PNL consideră că e câștigătorul acestor alegeri. Mulțumesc tuturor românilor!”
Noi ne bazăm pe un 32%, PSD va scădea spre 29%, USR mai crește puțin, la fel și AUR. De asemenea, PMP intra în Parlament după ce vor veni voturile din diaspora.

PNL va negocia, iar prioritare vor fi negocierile cu USR-PLUS. Totuși, în această alianță PNL va avea peste 30%, în timp ce USR-PLUS va avea sub 20%.

Președintele României este cel care va avea ultimul cuvânt și sunt convins că va face exact ceea ce trebuie. Sunt absolut convins că această guvernare se va face în jurul PNL, cu propunerea de premier Ludovic Orban.

Noi ne ducem în vot direct spre 32%, după redistribuire vom avea mai mult spre 34-35%, depinde ce se întâmplă cu Pro România și PMP. Noi suntem în PPE, vom discuta cu toate partidele din

USR-PLUS este la 17% și după redistribuire vor ajunge la 19%. Împreună vom avea peste 50%, mai avem la dispoziție PMP, în funcție de rezultatul lor, dar și UDMR, care face parte din aceeași familie politică a PPE.”, a spus Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, la Antena 3.

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, mesaj pentru USR-PLUS: ministerele la care PNL NU va renunța sub nicio formă

Prim-vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, susține că există o serie de ministere la care liberalii nu vor renunța sub nicio formă. Practic, este vorba despre cele mai importante ministere ale Executivului, iar poziția de forță a PNL va șubrezi șansele de negociere cu USR-PLUS.

”Știți cum funcționează un Guvern și știți foarte bine că un premier nu poate renunța la Finanțe, Justiție, Transporturi, Dezvoltare și Interne. Astea sunt ministerele la care un premier nu poate renunța sub nicio formă, așa funcționează un Guvern.

Noi avem o propunere de premier: Ludovic Orban. Guvernarea se va realiza în jurul PNL, iar premierul va fi Ludovic Orban.”, a spus Rareș Bogdan.

 


loading...
Partenerii noștri