Prima apariţie în public a presupusei fiice a dictatorului Kim Jong Un. Cum s-au dat de gol dictatorul şi soţia lui VIDEO

Fiica secretă a liderului nord coreean Kim Jong Un a fost văzută pentru prima dată în cadrul unui eveniment național, sunt de părere mai mulţi experţi din China şi Statele Unite ale Americii.

28 sept. 2022, 12:55
Prima apariţie în public a presupusei fiice a dictatorului Kim Jong Un. Cum s-au dat de gol dictatorul şi soţia lui VIDEO

Fetița, pe care o cheamă Kim Ju-ae, a apărut recent pe scenă la evenimentul de celebrare a Zilei Naționale a Coreei de Nord. Aceasta, alături de alți câțiva copii, a cântat un cântec pentru Kim Jong Un și soția acestuia, Ri Sol-ju, doar că altceva le-a atras atenția experților.

Un analist al InDPRK, care semnează sub numele Samhero, a remarcat cum Ri Sol-ju s-a dus la această fetiță la finalul spectacolului. Soția dictatorului a mângâiat copilul și a vorbit cu el până când a fost nevoie să dea la o parte din calea lui Kim Jong Un, mai scrie Daily Mail.

Mai mult, când ceilalți copii l-au înconjurat pe lider, sărind entuziasmați, fetița care se presupune a fi fiica lui, a fost mult mai calmă și chiar a apucat mâna unei colege care se apropiase prea mult de dictator.

Citeşte şi: Război în Ucraina. Putin s-a dezlănţuit, bombe cu fosfor la Zaporojie, bombardamente la Nikopol şi rachete în dona Doneţk

Analistul a mai remarcat ceva, din timpul spectacolului: camera de luat vederi se concentrează la începutul pe felul în care fetița cântă, înainte de a se întoarce pe chipul ei de mai multe ori.

Până și sora dictatorului, Kim Yo-jong, este impresionată de spectacol, așa cum se vede în fundal.

Și ținuta copilului este ieșită din comun – este singura fetiță cu părul desfăcut și singura cu șosete albe.

Michael Madden, un expert în elita nord-coreeană, crede că și vârsta se potrivește. ”Fiica secretă a lui Kim ar avea cam 10 ani, cam cât are și fetița din filmulețul prezentat în presă”.

Citeşte şi: Iahtul unui olgarh rus, confiscat în Gibraltar, a fost vândut la licitaţie cu 37,5 milioane de dolari GALERIE FOTO