PRIMA CASĂ 2018. Cum poţi obţine creditul în 2018

Publicat: Miercuri, 14 Martie 2018 17:54 // Actualizat: Miercuri, 14 Martie 2018 17:54 // Sursa: romaniatv.net

Programul Prima Casa 2018 a început. Anul acesta suma atribuită este de 2 miliarde de lei, în scădere faţă de anul trecut.

Cei 2 miliarde de lei alocati programului asigura achizitia a peste 20.000 de locuinte. Bancherii estimeaza ca fondurile se vor termina rapid din cauza faptului ca multi romani isi doresc sa achizitioneze o locuinta. Creditul Prima Casa este printre cele mai accesibile credite imobiliare, datorita avansului mic de doar 5%.

Plafonul de garantii Prima Casa 2018 a fost alocat bancilor in urma unui raport de evaluare si nu ca in anii precedenti cand se aloca bancilor cu cea mai mare cota de garantii atrase din totalul garantilor puse la dispozitie de stat intr-un an. Astfel, bancile cu cele mai multe dosare incomplete pot pierde anul acesta pana la 20% din plafonul de garantii care le-a fost alocat in 2017. De asemenea, sunt penalizate si institutiile de credit care au beneficiat cel mai mult de pe urma programului Prima Casa.

Bancile care vor acorda credite prima casa in 2018 sunt: Raifeissen Bank, Banca Romaneasca, Banca Transilvania, Unicredit Bank, ING Bank, Bancpost, Banca Comerciala Romana, BRD – Groupe Societe Generale, CEC Bank, Credit Agricole Bank Romania, Garanti Bank, Leumi Bank Romania, Marfin Bank, OTP Bank Romania, Piraeus Bank. Poti vedea toate detaliile acestor credite aici.

O alta noutate care apare in programul Prima Casa de anul acesta este aceea ca a fost redusa marja maxima de dobanda pentru constructia de locuinte. Daca pana acum marja maxima era de 2,5% pentru constructia de locuinte, in 2018 este 2%, insa majoritatea bancilor nu faceau aceasta diferenta. Indiferent de destinatia creditului, pentru constructie sau achizitie de locuinta, marja era de 2%.

Creditul Prima Casa are dobanda variabila in functie de ROBOR la 3 luni, plus marja fixa. Robor la 3 luni luat in calcul pentru luna martie este de 2.09%, prin urmare dobanda anuala este de 4.09%

Valoarea creditului Prima Casa poate fi pana la 57.000 Euro (echivalentul in Lei) pentru locuinte vechi, maximum 66.500 Euro (echivalentul in Lei) pentru locuintele pentru care receptia lucrarilor a fost facuta cu 5 ani inainte de solicitarea de credit, sau 71250 Euro pentru constructia de locuinta (pentru locuintele viitoare, care urmeaza sa se construiasca)

Prin program iti poti poti achizitiona o locuinta in diferite stadii de finalizare sau se poate construi o locuinta pe un teren autorizat pentru constructie dupa anul 2010. Locuinta care se achizitioneaza in cadrul programului trebuie sa se incadreze in una dintre clasele A, B sau C de eficienta energetica.

Conform calculatorului de credite VreauCredit.ro pentru un credit de 60.000 euro pe 30 de ani de la BCR, DAE (Dobanda Anuala Efectiva) va fi de 4.17%, rata medie lunara 289.68 euro si un Cost total de 104.283 euro.

Comisionul de gestiune FNGCIMM este de 0.45% pe an din valoarea garantiei, iar comisionul de analiza este zero. Garantia reprezinta 50% din soldul creditului in cazul locuintelor construite sau consolidate cu mai putin de 5 ani in urma, respectiv 40% in cazul locuintelor construite sau consolidate cu mai mult de 5 ani in urma.

Acestea nu sunt toate costurile. Costurile notariale si de evaluare a imobilului trebuie si ele luate in calcul. Costul de evaluare a imobilului este in functie de banca, in jur de 400 de lei pentru un apartament, in jur de 550 de pentru o casa.

Asigurarea obligatorie a locuintei poate fi intre 200 si 400 de lei. La acestea se adauga si depozitul colateral cerut banci, in suma de pana la 3 rate de dobanda, si care se restituie la plata integrala a creditului.

Poti accesa un credit Prima Casa daca nu detii, in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia, nicio locuinta, indiferent de modul sau momentul in care a fost dobandita, fie detii in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia cel mult o locuinta, dobandita prin orice alt mod decat prin Program, in suprafata utila mai mica de 50m².

De asemenea, veniturile si vechimea in munca sunt importante. Conditiile cu privire la venit, variaza in functie de fiecare banca in parte, iar in ceea ce priveste vechimea in munca, majoritatea bancilor solicita minim 1 an vechime in campul muncii si minim 3 luni la ultimul angajator.

Pentru a putea lua un credit Prima Casa poti sa iti aduci un codebitor care sa indeplineasca aceleasi conditii ca si tine si care poate fi: sot/sotie, mama/tata, fiu/fiica, frate/sora, matusa/unchi, nepoata/nepot, iubit/iubita, bunica/bunic.

Pana in prezent, 230 de mii de romani au accesat un credit pentru locuinta prin programul Prima Casa. Ultimul an al programului Prima Casa ar putea fi 2021, iar garantiile vor scadea cu fiecare an ce trece.

loading...
163 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
credit prima casa prima Casa 2018
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
16 aug 05:41
Răspunde | Votează email 0 email
Elena
Dragi solicitanți de împrumuturi

Aveți dificultăți financiare? Vrei să începi propria ta afacere? Această companie de împrumut a fost înființată organizații pentru drepturile omului din întreaga lume cu scopul unic de a ajuta săracii și persoanele cu dificultăți financiare din viață. Dacă doriți să solicitați un împrumut, reveniți la noi cu detaliile de mai jos e-mail: [email protected]

Nume:
Suma necesară:
Durata împrumutului:
Numar de mobil:

Mulțumesc și binecuvântează Dumnezeu
ÎNCREDERE
Elena
13 iun 14:51
Răspunde | Votează email 0 email
ELENA BURLACU
Căutați un împrumut autentic? Vreau să folosesc această ocazie pentru a informa pe toată lumea că doamna Mary William o împrumutător privat de împrumut, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? căutați mai multe pentru că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut. Acordăm fonduri persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, să investească în afaceri la o rată de 2%. Vreau să utilizez acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiară și că vom fi dispuși să oferim un împrumut. Așadar, contactați-ne astăzi prin e-mail la:
([email protected]) Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la compania mea, puteți să ne contactați astăzi.


Creditele disponibile pe care le oferim sunt:

1. Împrumut personal
2. Împrumut de afaceri
3. Împrumut de investiții
4. Împrumut pentru locuințe și multe altele

Așadar, contactați-ne astăzi prin e-mail la:
([email protected]) Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la compania mea, puteți să ne contactați astăzi.
Mulțumesc
12 iun 13:44
Răspunde | Votează email 0 email
Mitu Maria
Salutări Toată lumea,
Sunt aici pentru a împărtăși comentariile care vor fi minunate pentru cei care au nevoie de un împrumut. Numele meu este doamna Mitu Maria din orașul Bistrița din România. Aici, aș dori să recomand ajutorul extraordinar pe care l-am primit de la doamna Helen Wilson,
Cu tot respectul, doamna Wilson mi-a dovedit că "cel care stă între tine și obiectivul tău este o poveste nerezonabilă care te ține întotdeauna" de ce Jordan Belfort are dreptate. După ani de căutări pentru un împrumut, l-am primit în sfârșit de la Helen Wilson. Deci, oamenii mei, cred că este timpul să știm cine este autentic, veridic, de înțeles și care ne poate ajuta cu adevărat, pentru ca toți să ajungem la obiectivul nostru de a găsi un împrumut autentic pentru problema noastră financiară. Contactați-l pe Helen Wilson prin e-mail: ([email protected])

Dacă aveți nevoie de o persoană de urgență și cineva are nevoie de un împrumut, contactați doamna Helen și nu ezitați să spuneți iubitei dvs. o dată despre Helen Wilson pentru că ea este un creditor cinstit și mi-a împrumutat împrumutul pe care îl folosesc pentru a-mi plăti facturile la spital când singura mea fiica a fost bolnavă, puteți, de asemenea, să mă contactați prin e-mail: ([email protected]). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană sinceră și demnă de încredere.

Când totul este spus și făcut, se spune mai mult decât se face. Deci, trăiți adevărul. Descoperă-ți dragostea și doresc să-i mulțumesc și prietenei mele Luta Roxana, care mi-a prezentat-o ​​doamnei Helen Wilson, așa că imediat entuziasmul tău îți aplică visele. Pune-ți cuvintele. Îmbrățișează-ți binecuvântarea și să ne aducem aminte de această zi. puteți să-l contactați și prin e-mail: ([email protected])

Contactați-l pe Helen Wilson prin e-mail: ([email protected])
Dumnezeu să
08 iun 09:02
Răspunde | Votează email 0 email
MARIELA GONZALEZ
Salut,
Căutați un împrumut autentic? aveți datorii și aveți nevoie de bani pentru a vă plăti facturile, aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a începe o afacere nouă sau pentru a vă îmbunătăți afacerea? aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o casă? aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării necorespunzătoare? Aveți un scor redus de credit și sunteți greu să obțineți servicii de capital de la băncile locale și alte instituții financiare? Aveți nevoie de împrumut de investiții pentru a investi în anumite zone ale specializare, sunteți la locul potrivit pentru soluțiile de împrumut de aici! Oferim tot felul de împrumuturi de orice valoare companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3%. Capitalul nostru și procesul de creditare este sigur, autentic și 100% garantat și garantat. Interesat, contactați-mă acum prin e-mail; ([email protected])
01 iun 06:02
Răspunde | Votează email 0 email
Maria Guadalupe
Bună ziua Prieteni sunt Maria Guadalupe, sunt aici pentru a informa pe toată lumea ceea ce am experimentat online când am căutat un împrumut. Am pierdut o mulțime de bani în căutarea împrumutului până când l-am cunoscut pe Ryan Clifton. Cine ma ajutat să obțin un împrumut de 60000 de dolari. Dacă aveți nevoie de un împrumut și sunteți serios, vă sfătuiesc să-mi luați sfatul și să-l contactați prin e-mail: [email protected]

pentru cererea dumneavoastră de împrumut.
01 iun 02:43
Răspunde | Votează email 0 email
MARY WILLIAM
Căutați un împrumut autentic? Vreau să folosesc această ocazie pentru a informa pe toată lumea că doamna Mary William o împrumutător privat de împrumut, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? căutați mai multe pentru că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut. Acordăm fonduri persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, să investească în afaceri la o rată de 2%. Vreau să utilizez acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiară și că vom fi dispuși să oferim un împrumut. Așadar, contactați-ne astăzi prin e-mail la:
([email protected]) Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la compania mea, puteți să ne contactați astăzi.


Creditele disponibile pe care le oferim sunt:

1. Împrumut personal
2. Împrumut de afaceri
3. Împrumut de investiții
4. Împrumut pentru locuințe și multe altele

Așadar, contactați-ne astăzi prin e-mail la:
([email protected]) Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la compania mea, puteți să ne contactați astăzi.
Mulțumesc
14 mai 12:58
Răspunde | Votează email 0 email
miss faith
Sunteți interesat de un împrumut? oferim tot felul de asistență financiară tuturor persoanelor "Împrumut de afaceri, împrumut personal, împrumut de investiții, împrumut de consolidare la domiciliu, împrumut de împrumut și împrumut de companie la nivel mondial. Rata dobânzii este de 3% pe an. De asemenea, oferim consultanță financiară clienților noștri. Dacă aveți un proiect bun sau vreți să începeți o afacere și aveți nevoie de împrumut pentru al finanța, contactați-ne imediat, pentru a putea discuta, a semna acordul și apoi a vă finanța proiectul sau afacerea Pentru dumneavoastră. Vă rugăm să ne contactați astăzi pentru toate nevoile dvs. financiare.
contactați-ne prin e-mail: [email protected]
10 mai 23:07
Răspunde | Votează email 0 email
Luta Roxana
Salutari,
Numele meu este Luta Roxana din Bistrita, vreau sa folosesc acest mediu pentru a sfatui pe toti sa fie atenti la cum sa obtina un imprumut pe internet, atat de multi creditori aici sunt toti escrocii si sunt doar acolo sa te eschiveze de toti banii tai. Am solicitat un împrumut de 25.000 de euro de la o femeie din Singapore și am pierdut în jur de 1300 de euro la început, fără a lua împrumuturi, mi-au cerut din nou un alt cost, am plătit aproape 3000 de euro și totuși nu am primit împrumutul.

Slava lui Dumnezeu, am întâlnit un prieten care tocmai a solicitat un împrumut și a primit un împrumut fără nici un stres, ma încurajat să mă aplice. Am solicitat un împrumut de la doamna Ivana Pedro și am primit împrumut de 25.000 de euro pentru care am solicitat, la început am crezut că este o glumă și o înșelătorie, dar am primit un împrumut pentru mai puțin de 24 de ore și la o rată a dobânzii de 2% fără colateral. Sunt foarte fericit să fiu salvat de sărăcie.

așa că voi sfătui pe toți cei care au nevoie de împrumut pentru a contacta
Dna Ivana Pedro, prin e-mail: ([email protected])

De asemenea, puteți să mă contactați pentru informații suplimentare prin e-mail: ([email protected])
01 mai 15:40
Răspunde | Votează email 0 email
Maria Alexander
Numele spunea MARIA ALEXANDER. Sunteți invitat la MARIA ALEXANDER împrumut COMPANY, un loc în care și are posibilitatea de a schimba definiția de a fi indivizi bogați cu ajutorul personalului competent prin intermediul unui personal determinat și având surse bune de venit în care meniul sau grupul de persoane este tabu unde sunteți financiar echipat pentru a depăși deficiențele financiare pe care le-am petrecut, așa că am venit aici să vă spun că nu toți debitorii online sunt fraudulosi sau fraudulosi, deoarece principala prioritate a companiei MARIA ALEXANDER împrumut COMPANY este furnizarea de bani în ochii tuturor clienților astfel încât să poată să-și îndeplinească nevoile financiare în fiecare zi, așa că nu mă lăsa să las fondurile necesare pentru:

✓ Spitalul Num
✓ Casa de personalizare
✓ Dezvoltarea afacerilor
✓ Finanțare inițială pentru extinderea agriculturii
✓ anturajul de aur
✓ Dezvoltarea de proiecte cu cerințe financiare mai ridicate Toate acestea și multe altele

e-mel: {[email protected]}
Doar Ce este numai Google: {+1 651-243-8090}
13 apr 02:52
Răspunde | Votează email 0 email
timothy kober
Oferim tot felul de împrumuturi, cum ar fi împrumuturile de investiții, finanțarea proiectelor și sprijinul financiar acordat persoanelor fizice, întreprinderilor din întreaga lume. acordăm fonduri cu o rată a dobânzii de 3%. Obțineți un împrumut în șapte (7) zile lucrătoare.

Adresa de e-mail: [email protected]
Whatsapp: +18474539904
Afişează următoarele 10 comentarii
Afişează toate comentariile
1
EUR
4.7694
RON
17 Feb
noapte -1 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H