PRIMA DECLARAŢIE a POLIŢISTEI ÎNJUNGHIATE: O doamnă a strigat că sunt plină de sânge VIDEO

Poliţista înjunghiată de o femeie într-un autobuz din Capitală a fost externată şi oferă colegilor informaţii cu privire la incidentul în care a fost implicată.

22 iul. 2014, 10:30
PRIMA DECLARAŢIE a POLIŢISTEI ÎNJUNGHIATE: O doamnă a strigat că sunt plină de sânge VIDEO

Poliţista în vârstă de 24 de ani, de la secţia 8 Poliţie, a fost înjunghiată într-un autobuz care circula pe linia 104 din Capitală de către o femeie. Tânăra observare că una dintre călătoare era agitată şi avea asupra ei un cuţit. I-a cerut să coboare, moment în care aceasta a înjunghiat-o în zona umărului.

Victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul „Sf. Pantelimon”, unde a primit îngrijiri, dar a fost externată la scurt timp, rana nefiind foarte gravă.

Agresoarea în vârstă de 44 de ani a fost imobilizată şi a fost dusă la Secţia 8 de Poliţie pentru cercetări.

Citeşte şi TERIBIL! Femeie din Galaţi ÎNJUNGHIATĂ de ZECE ori chiar de SOŢUL ei

Am observat în autobuz o stare de vâlvă în moment ce s-a strigat „Cuţit”. Am văzut o persoană căruia din geantă îi ieşea un cuţit destul de mare. O doamnă i-a spus că are cuţitul ieşit şi atunci l-a luat şi îl ţinea ostentativ în mână. Împingea cu lama cuţitului, m-am îndreptat spre ea, mi-am declinat calitatea, m-am legitimat, moment în care a devenit extrem de agresivă. Am încercat să o imobilizez, am încercat prima dată cu frumosul, nu s-a putut. M-a lovit, nu îmi amintesc când, am descoperit doar atunci când am coborât în staţie şi o doamnă a strigat că sunt plină de sânge„, a povestit victima.

Citeşte şi Bărbatul care şi-a înjunghiat soţia chiar în magazinul unde era vânzătoare s-a predat

În prezent, poliţista a fost externată şi se află la Secţia 8 din Capitală unde oferă declaraţii colegilor.