Prima Doamnă a Franţei: În comparaţie cu doamna Pompidou, eu sunt o Lady Gaga!

Carla Bruni Sarkozy a mărturisit că a folosit de câteva ori o perucă pentru a călători prin Paris cu metroul, fără să fie recunoscută.

RomaniaTV.net
05 apr. 2012, 20:25
Prima Doamnă a Franţei: În comparaţie cu doamna Pompidou, eu sunt o Lady Gaga!

Într-unul dintre cele mai nonconformiste interviuri pe care le-a dat recent, cu ocazia campaniei electorale a soţului ei, actualul preşedinte al Franţei, Nicolas Sarkozy, Carla a făcut aceste mărturisiri. Ea fusese întrebată de ziarişti dacă rolul de „primă Doamnă” a Franţei este unul dificil şi dacă notorietatea o stânjeneşte.

„Încă de la 20 de ani, am reuşit să mă separ pe mine însămi de imaginea mea publică. M-a ajutat enorm, pentru că am fost şi manechin, apoi cântăreaţă. Dacă nu aş fi avut experienţa expunerii în public, mi-ar fi fost mai greu. Popularitatea nu trebuie să mă apese prea mult şi tocmai de aceea mă deghizez uneori şi la propriu, şi la figurat”, a destăinuit Carla presei franceze care a intervievat-o.

„Cu perucă nu mă recunoaşte nimeni în metrou”, a mai spus Carla, apoi a dat exemplu că peruca i-a folosit şi la o vizită la Muzeul Marinei franceze, unde poşeta i-a fost controlată la intrare ca şi celorlalţi vizitatori.

Soţia preşedintelui a vorbit despre aparenta ei transformare într-o soţie loială şi din punct de vedere politic soţului ei, oarecum după modelul fostei Prime Doamne a Franţei, Claude Pompidou. Dar Carla a adăugat că în privinţa profilului media, ea are o imagine publică diferită de cea a doamnei Pompidou.

„Mi-a plăcut doamna Pompidou şi nu văd nimic ridicol în a te devota unor lucruri bune”, a continuat Carla în faţa jurnaliştilor francezi, adăugând că „în comparaţie cu doamna Pompidou, având în vedere experienţa mea cu presa, eu sunt o Lady Gaga!” …

Carla a răspuns la fel de detaşat şi la o întrebare mai puţin politicoasă a jurnaliştilor, care au vreu să afle dacă nu cumva îi place să cucerească publicul făcând pe „naiva fermecătoare”. „Nu mă prefac deloc, dar îmi cunosc limitele, iar aceste nu sunt semne de prostie. Unele subiecte, cum ar fi cele economice, mă depăşesc şi nu pot să mă prefac că le înţelg”, a răspuns Carla.
.