Prima eliminare de la „Survivor România All Stars 2024”! Andreea Tonciu pleacă definitiv din Republica Dominicană

Prima eliminare de la „Survivor România All Stars 2024”! Primele jocuri au fost disputate și iată că a venit și prima eliminare. Concurentul care părăsește competiția este din tabăra Faimoșilor.

18 ian. 2024, 23:47
Prima eliminare de la „Survivor România All Stars 2024”! Andreea Tonciu pleacă definitiv din Republica Dominicană
Prima eliminare de la „Survivor România All Stars 2024”! Cine plecă acasă din tabăra Faimoșilor după ce au pierdut imunitate

UPDATE:  Andreea Tonciu din tabăra Faimoșilor părăsește definitiv „Survivor România All Stars 2024”.

Prima eliminare de la „Survivor România All Stars 2024”! Cu toate că suntem abia la începutul competiției, tensiunea este deja la cote maxime. În ediția din 18 ianuarie, urmează să aibă loc Consiliul, în cadrul căruia un concurent va fi eliminat. Persoana care părăsește competiția este din tabăra Faimoșilor, care au pierdut jocul de imunitate din ultima ediție a show-ului.

Citește și: Survivor All Stars 2024. Concurentul care a câștigat primul colan de imunitate. Ce responsabilitate are: „O să fie greu pentru că trebuie să zic un nume”

Concurenții au început deja să își facă planuri și strategii pentru a se menține cât mai mult în concurs și pentru a ajunge cât mai aproape de premiul cel mare.

Prima eliminare de la Survivor România All Stars 2024 va avea loc în curând. În acest context TJ Miles, care a câștigat imunitatea personală, spune că este pregătit să facă alegerea corectă. În reality show vor avea loc, de fapt, două nominalizări.

În primul rând, un nume va fi anunțat de iubitul artistei Francisca și celălalt de întregul trib. Cel mai probabil concurentele care se vor afla pe lista scurtă sunt Andreea Tonciu și Roxana Nemeș, considerate cele mai slabe din echipa roșie.

Știre în curs de actualizare

Citește și: Zanni și Jador, protagoniștii primului scandal din echipa faimoșilor la Survivor All Stars 2024: „Te duce capul la parșivități, nu ai cum să fii un om bun”