Zanni și Jador, protagoniștii primului scandal din echipa faimoșilor la Survivor All Stars 2024: „Te duce capul la parșivități, nu ai cum să fii un om bun”

A începul sezonul mult așteptat de fanii emisiunii-concurs Survivor România, ediția All Stars 2024. Concurenții se confruntă cu emoții intense și trăiri unice, încercând, în același timp să supraviețuiască traiului în pădure.

17 ian. 2024, 22:14
Zanni și Jador, protagoniștii primului scandal din echipa faimoșilor la Survivor All Stars 2024: „Te duce capul la parșivități, nu ai cum să fii un om bun”
Zanni și Jador, protagoniștii primului scandal din echipa faimoșilor la Survivor All Stars 2024: „Te duce capul la parșivități, nu ai cum să fii un om bun”

A doua ediție a emisiunii Survivor All Star 2024 a început cu un anunț tensionat pentru toți concurenții.

Citește și: Cum l-a convins Pro TV pe Cătălin Moroşanu să revină la Survivor. „De data aceasta nu voi uita cine sunt!”

Zanni și Jador, protagoniștii primului scandal din echipa faimoșilor la Survivor All Stars 2024

Jocul este unul eliminatoriu, veste ce nu i-a putut face pe concurenți, nici pe Faimoși și nici pe Faimoși , să fie prea bucuroși, dar, în schimb, cu toții s-au montat și s-au decis să dea ce au mai bun pe terenul de joc.

„Vă spuneam mai devreme că astăzi veți afla informații cruciale pentru voi și pentru destinul vostru în această competiție și a sosit timpul să vi le ofer. În acest sezon suprem, soarta a ceea ce privește eliminările se află chiar în mâinile voastre. În premieră, la Survivor România All Stars, concurenții vor părăsi competiția în urma unor dueluri eliminatorii. Așadar, de fiecare dintre voi depinde cât de departe veți ajunge în sezonul suprem, sezonul All Stars. Pentru a rămâne în competiție e nevoie să dați tot ce aveți mai bun pe trasee, în consiliul tribal și la Duelurile Eliminatorii”, le-a spus Daniel Pavel.

Faimoșii și Războinicii au aflat de Duelurile Eliminatorii și apar primele certuri. De aici a pornit și primul scandal din echipa faimoșilor de la Survivor All Stars 2024, protagoniștii fiind nimeni alții decât Zanni și Jador. Cu câteva minute înainte de Jocul pentru Imunitate, Zanni și Jador au o discuție tensionată pe tema simbolului imunității ascunse. Acesta se află în posesia lui Zanni.

„Noi acum urmează să avem un joc. Cine dă energie negativă echipei? Eu sau tu? Cine dă? Eu vorbesc mai tare, sunt mai vocal, urc sus rău de tot.. știi cât cânt? Am niște plămâni de s-a terminat pământul, ești nebun? Bă parșivule, nu merg parșivitățile astea cu mine… Zanni, eu sunt un om care a realizat foarte multe lucruri în viață, care a plecat de la sapă și a ajuns la microfon pe cele mai mari scene. Nu poți tu să mă prostești pe mine… Acum toată lumea a văzut, o dai pe echipă. (…) Problema mea este că tu vrei să ții amulet aia, când amândoi știm că posesia ei este importantă. Și tu o dai pe echipă, încerci niște jocuri psihologice cu mine și nu merge”, i-a reproșat Jador colegului său de echipă.

„Uite că amuleta aia va sta la cine vreau eu”, a fost replica lui Zanni.

„Când o să ai o inimă bună, atunci poți fi un om bun și deștept. Dacă te duce capul la parșivități… e o diferență dintre porumbel și șarpe”, a continuat Jador.

Din echipa Faimoșilor fac parte: Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

În tabăra Războinicilor îi găsim pe Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

Citește și: Andreea Tonciu, lovită de unul dintre colegii de echipă la Survivor All Stars! Vedeta TV în lacrimi chiar din a doua ediție: „Trebuie să supraviețuim”