Primele imagini cu bebeluşul lui Kate şi William. Ducesa şi prinţul au părăsit maternitatea VIDEO

Bebeluşul lui Kate Middleton şi al Prinţului William şi-a făcut prima ieşire în public. Ducesa de Cambridge şi micul prinţ au părăsit Maternitatea Saint Mary din Londra, marţi seară. La plecare, prinţul William a declarat că "din fericire" fiul lui seamănă cu Catherine.

23 iul. 2013, 18:15
Primele imagini cu bebeluşul lui Kate şi William. Ducesa şi prinţul au părăsit maternitatea VIDEO

Kate Middleton a apărut pentru prima oară în braţe cu băieţelul său, exact în acelaşi loc în care în urmă cu 31 de ani, Prinţesa Diana a apărut cu Prinţul William în braţe. Acesta este cel mai aşteptat moment de către britanici, care l-au văzut pentru prima oară pe viitorul moştenitor al coroanei britanice.

Cei trei s-au oprit câteva minute pentru a saluta mulţimea de admiratori şi a vorbi cu jurnaliştii. „Este un moment foarte special, foarte emoţionant. Orice familie ştie cum ne simţim”, a spus Kate.

Ducele, ducesa şi fiul lor au urcat la bordul unui vehicul oficial condus prinţul William şi au plecat spre Palatul Kensington, situat în partea de vest a Londrei.

Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, a născut un băieţel, luni, la Maternitatea St. Mary din Londra. Bebeluşul regal, cum a fost numit de presă, are aproape 3,8 kilograme şi este perfect sănătos. Micuţul va deveni într-o zi cel de-al 43 -lea monarh al regatului. Acum, el este al treilea în ordinea succesiunii la tron, după Charles, bunicul lui, şi William, tatăl său.