Prima imagine cu chipul fetiței lui Nicole Cherry. Cum a surprins-o artista pe „mica prințesă”

Nicole Cherry va fi în curând externată din spital alături de copila ei, iar azi a decis să facă fanilor o surpriză de zile mari și a împărtășit pe Instagram primele imagini cu micuța.

30 nov. 2021, 14:10

Nicole Cherry a devenit mândra mămică a unei fetițe sănătoase, pe care a numit-o Anastasia Maria. Curând artista va pleca acasă cu fiica ei, însă până la acel moment vedeta a împărtășit imagini cu chipul micuței pe rețelele de socializare, iar fanii au fost extrem de entuziasmați de surpriza de care au avut parte.

Nicole Cherry a născut! Vedeta este mămica unei fetițe: „A venit prințesa”. Prima imagine de la maternitate
Peste doar câteva zile, Nicole Cherry își va sărbători ziua de naștere, dar cel mai important eveniment de anul acesta a fost, de departe, aducerea pe lume a fiicei sale.

La trei zile de când a adus-o pe lume pe Anastasia, cântăreața a publicat prima imagine în care apare parte din chipul fetiței.

Entuziasmată că își va duce bebelușul acasă, Nicole a împărtășit cu fanii momentele speciale petrecute alături de micuță. Proaspăta mămică îi vorbea copilei și o anunța că a venit momentul să cunoască locul ce va deveni acasă pentru ea.

Nicole Cherry  a postat apoi prima poză în care chipul fiicei sale nu este acoperit, dar s-a rezumat la a-i arăta doar obrăjorii și gurița.

Cu două zile în urmă, cântăreața a postat prima imagine în care și își ține la piept fetița, dar a ales să-i acopere fața cu un emoticon. Postarea a adunat în timp record zeci de mii de aprecieri din partea fanilor.

Nicole a născut sâmbătă, iar azi va fi externată. În ceea ce privește starea ei de sănătate și a micuței, artista a dat asigurări că totul este bine.

”Suntem foarte bine, ne simțim bine, eu și ea ne-am acomodat. Nu există cuvinte, e ceva unic și cred că fiecare mămică înțelege și știe prin ce am trecut, e uimitor”, a spus Nicole Cherry în cadrul unei emisiuni TV.

Povestea de dragoste dintre Nicole Cherry şi Florin. Ce diferenţă de vârstă există între cei doi: „Aveam 16 ani”

Povestea de dragoste dintre Nicole Cherry şi Florin. Vedeta va deveni mămică luna aceasta și cu puțin timp înainte de a o aduce pe lume pe fiica sa, Anastasia, a vorbit despre relația pe care o are cu iubitul și tatăl copilului ei, Florin Popa.

Primele imagini cu camera de basm decorată de Nicole Cherry pentru fetița sa: „Este gata”
„Nu neapărat că nu aveam ochi pentru el, dar pur și simplu nu era momentul. Fiind și mai mică în momentul ăla – el e mai mare cu 8 ani – diferența se simțea puțin mai tare atunci. Acum, având 22 de ani, deja diferența nu se mai simte atât de tare ca atunci când aveam 16.

Ușor, ușor, am început să vorbesc cu el, să-l cunosc, să-mi dau seama că e un om care mă face să zâmbesc și care are simțul umorului, ceea ce pentru mine e foarte tare. Era, așa, mai mult o chestie între noi…

Pur și simplu, din respect pentru tata, mă ajuta de fiecare dată când aveam nevoie. Râdeam când ne întâlneam și, ușor, ușor, am râs atât de mult că… am rămas împreună.”, a declarat Nicole Cerry pentru Viva.ro.