Prima imagine cu Viorel Lis după infarct. Oana Lis este din nou fericită: „Motanul meu cu nouă vieți!” FOTO

Oana Lis a postat prima imagine cu Viorel Lis după ce fostul primar al Capitalei a fost externat. Acesta a suferit un infarct și a fost nevoit să ajungă de urgență la spital.

14 mart. 2022, 21:41
Prima imagine cu Viorel Lis după infarct. Oana Lis este din nou fericită: „Motanul meu cu nouă vieți!” FOTO
Oana Lis a publicat prima imagine cu Viorel Lis după infarct

Prima imagine cu Viorel Lis după infarct. Oana Lis a postat prima fotografie cu Viorel Lis după ce acesta a ieșit din spital.

Prima imagine cu Viorel Lis după infarct. Oana Lis este din nou fericită: „Motanul meu cu nouă vieți!”

Viorel Lis a luptat pentru viață după ce a suferit un infarct, iar acum s-a întors acasă. „Motanul meu cu nouă  vieţi s-a întors acasă… slăbit, dar fericit că mai e printre noi! Mulţumim medicilor cardiologi că l-au readus la viață! Viața e o luptă până în ultima clipă și uneori plătim cu lacrimi momentele de fericire si liniște! Mulţumesc şi vouă pentru susținere!”, a scris Oana Lis.

Oana Lis va moșteni întreaga avere a lui Viorel Lis. Soția edilului a pus mâna pe una dintre afacerile familiei: „În primul rând, banii contează”

Viorel Lis s-a confruntat în ultimii ani cu mai multe probleme de sănătate, dar soţia sa i-a fost alături în tot acest timp și l-a susținut de fiecare dată. Oana Lis ținut să-i anunțe pe urmăritorii ei cum se simte acesta, dar și cât de fericiți sunt că a trecut cu bine peste infarct.

Viorel Lis a cerut să-i fie pregătit locul de veci. Momente grele pentru Oana Lis!

Cu toate acestea, Viorel Lis nu este în afara pericolului, având în vedere vârsta înaintată și problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultimul timp. „!Este vârsta… toate afecțiunile. Faptul că e ceva ce eu nu pot controla, adică nu depinde de mine… ce tratament, ce se poate întâmpla, nu pot face nimic. Nimeni nu știe”, a spus acum câteva zile soția lui Viorel Lis.