Oana Lis va moșteni întreaga avere a lui Viorel Lis. Soția edilului a pus mâna pe una dintre afacerile familiei: „În primul rând, banii contează”

Oana Lis va moșteni întreaga avere a lui Viorel Lis, în vârstă de 77 de ani. Fostul edil îi lasă soției afacerea familiei, o firmă de publicitate de care aceasta se ocupă deja.

11 ian. 2022, 09:36
Oana Lis va moșteni întreaga avere a lui Viorel Lis. Soția edilului a pus mâna pe una dintre afacerile familiei: „În primul rând, banii contează”

Oana Lis, 42 de ani, va moșteni toată averea lui Viorel Lis, 77 de ani. Fostul edil al Capitalei a anunțat că-i lasă soției sale actuale, Oana, întreaga avere, dar și afacerile familiei.

Viorel Lis i-a cedat firma Oanei încă din 2016. Este vorba de o firmă de publicitate la care Oana a devenit unic asociat și administrator.

Oana Lis, în lacrimi la cimitir. Vedeta nu s-a putut opri din plâns: „Au făcut parte din noi, din viata noastră”

Până în 2016, Viorel Lis avea 5% din părțile sociale, pe care i le-a cedat soției sale, care a devenit asociat unic.

Firma Oanei Lis, ”Atractiv Trading SRL”, a ”produs” în 2020 doar 934 de lei și a înregistrat un deficit de peste 36.000 de lei, datoriile societății ajungând până la 795.000 de lei. Agenția nu are nici un angajat și nu mai avusese activitate din anul 2001.

Viorel Lis a precizat că Oana va fi singurul lui moștenitor, deși el a mai fost căsătorit și are copii. Fostul primar al Capitalei a explicat că și-a încheiat socotelile cu fosta lui familie la momentul partajului, așa că tot ce are acum îi va reveni Oanei Lis.

”Ea e moștenitoarea mea! Și acum, dacă nu ar fi ea, cred că nu aș putea să mai trăiesc. Am probleme de sănătate. În primul rând, banii contează și mulți spuneau că ”vai, dacă ești primar, te-ai îmbogățit”. Dar eu trăiesc din pensie, la ora actuală”, a declarat Viorel Lis într-o emisiune de televiziune.

Oana Lis, veste uriașă pentru Viorel Lis după ce a scăpat de Covid-19. „O să-l fac tătic!”

Oana și Viorel Lis dețin un apartament în București, care a fost trecut și acesta pe numele soției, încă din timpul vieții, tocmai pentru a nu mai exista probleme legate de moștenire. De asemenea, fostul primar deține câteva terenuri în județul Argeș, pentru care s-a și luptat în instanță mai mulți ani.