Prima imagine neoficială cu Samsung Galaxy S III

Mobile World Congress 2012 se apropie, iar unul din motivele pentru care mulţi pasionaţi ai gadget-urilor îl aşteaptă cu nerăbdare este fără dar şi poate Samsung Galaxy S III.

RomaniaTV.net
25 ian. 2012, 12:26
Prima imagine neoficială cu Samsung Galaxy S III

Potrivit GSM Arena, care îl citează pe jurnalistul Eldar Murtazin, cel mai nou telefon al Samsung va fi prezentat la evenimentul MWC şi va intra pe piaţă din luna aprilie, adică exact la un an de la lansarea predecesorului său.

 

Aceeaşi sursă precizează că Murtazin ar fi avut deja ocazia de a se ‘juca’ cu Samsung Galaxy S III şi susţine că acesta are un ecran cu o rezoluţie HD (1280 x 720 pixeli), o camera de 12 megapixeli şi un procesor quad-core  1,5-1,6 GHz. Sistemul operare pe care funcţionează este Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

 

Zvonurile de până acum

 

Până de curând, existau numeroase zvonuri care precizau că noul Samsung Galaxy S III va avea o grosime de 9mm, un procesor quad core Samsung Exynos 4412 de 1.5 GHz, interfata TouchWiz 5, un display de 5 inch, cu rezolutie de de 1280 x 720 pixeli si tehnologie Super AMOLED HD.

 

De asemenea, este aşteptat ca Samsung Galaxy S III să fie dotat cu o memorie interna de 32 sau 64 GB, un slot micro SDXC si support LTE.