Anghel Damian aruncă bomba despre relația cu Lia Bugnar. Cum se înțeleg cei doi acum, de când Theo Rose a apărut în viața lui: „Suntem maturi și înțelegem situația în întregime”

Apariția fotografiilor cu Theo Rose și Anghel Damian sărutându-se pe stradă, în condițiile în care fanii celor doi nici nu știau că s-au despărțit de foștii partneri, a fost informația - bombă din showbiz rostogolită prin presă în ultimele săptămâni.

25 aug. 2022, 16:10
Anghel Damian aruncă bomba despre relația cu Lia Bugnar. Cum se înțeleg cei doi acum, de când Theo Rose a apărut în viața lui: „Suntem maturi și înțelegem situația în întregime”

Gurile rele au spus că, de fapt, și-ar fi început relația pe ascuns și că și-ar fi înșelat partenerii, pe Lia Bugnar, respectiv pe Alex Leonte. Alții s-au bucurat sincer pentru asumarea relației de cei doi artiști.

Ulterior s-a vehiculat că Lia Bugnar, fosta parteneră a lui Anghel Damian, s-ar cam băga în noua relație a acestuia, asta după ce actrița l-a complimentat peste măsură într-un comentariu pe rețelele sociale.

S-au scris multe despre viața amoroasă a acestora, unele adevărate, altele interpretate prost sau scoase din context. Anghel Damian a spus sincer și deschis cum stau lucrurile, de fapt, cu fosta iubită, Lia Bugnar, alături de care a stat nouă ani. Acum au doar o relație profesională, care continuă la fel de bine ca atunci când erau într-o relație.

„Pentru niște oameni maturi, care se admiră reciproc, este firesc să poți continua o relație profesională exact în termenii în care ea a fost dezvoltată. În general, în toate contextele de lucru există o separație foarte limpede între viața profesională și viața personală și atâta vreme cât noi suntem maturi și înțelegem situația în întregime, nu există niciun soi de problemă”, a spus Anghel Damian într-un interviu pentru Playtech-Impact.

Când vine vorba despre Theo Rose, actuala iubită, Anghel Damian a ales să păstreze discreția și să nu vină cu prea multe detalii despre povestea lor de dragoste.

„Sincer vă mărturisesc că nu aș vrea să intru foarte mult în detalii despre viața noastră privată și o să ofer și o justificare. Mi se pare mai importantă justificarea asta decât orice fel de detaliu v-aș putea da, pentru că e foarte greu să povestești ceva just despre intimitatea ta și lumea să înțeleagă exact ce vrei să spui.

Nu pentru că nu aș avea un vocabular care să-mi permită să descriu o situație, dar chiar cred că situațiile de genul acesta nu pot fi descrise, pentru că trebuie să simți, să gândești ceea ce am simțit și am gândit ca să poți să înțelegi.

O să spun doar că Theo face un rol extraordinar, a fost mare parte meritul ei și meritul echipei că am format un context. A fost normal ca ea să își găsească un ajutor în mine, pentru că sunt regizor în serial și este treaba mea să ajut fiecare actor în parte, atât pe ea cât și pe cei mult mai experimentați de la George Mihăiță la Șerban Pavlu.

Regizorul în general dă direcția. În ceea ce privește relația noastră, prefer această discreție, pentru că e important să trăim noi, nu să trăim prin gura lumii sau prin articole de presă”, a mai declarat Anghel Damian.

Citește și Anghel Damian, asaltat cu mesaje de la fosta parteneră, Lia Bugnar. Gestul care confirmă apropierea dintre ei chiar și după despărțire. Theo Rose, scoasă deja din viața tânărului regizor?

Citește și Ultimele imagini cu Theo Rose şi Anghel Damian. Tinerii îndrăgostiţi au fost pe litoral, iar regizorul nu şi-a scăpat din ochi noua iubită