Prima noapte în AREST pentru Elena Udrea. Cu cine a stat în CELULĂ şi ce a făcut

ELENA UDREA şi-a petrecut noaptea în arestul Poliţiei Capitalei după ce procurorii DNA au emis marţi seara ordonanţă de reţinere de 24 de ore pe numele ei în dosarul Microsoft. Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Tursimului este acuzată de infracţiuni de trafic de influenţă şi o infracţiune de spălare de bani. 

RomaniaTV.net
11 feb. 2015, 10:13
Prima noapte în AREST pentru Elena Udrea. Cu cine a stat în CELULĂ şi ce a făcut

Elena Udrea şi-a petrecut prima noapte în arestul Poliţiei Capitalei într-o celulă alături de alte trei deţinute cercetate pentru evaziune fiscală, informează România TV, citând surse judiciare.

Citeşte şi: Cum arată CELULA în care şi-a petrecut noaptea Elena Udrea FOTO

Potrivit aceleiaşi surse, Elena Udrea a refuzat mâncarea din arest sperând să primească azi o sentinţă favorabilă şi să plece acasă.

Judecătorii de la Înalta Curte judecă la ora 14.00 cererea procurorilor de arestare preventivă a Elenei Udrea, fosti ministru al Dezvoltării Regionale şi Tursimului în dosarul Microsoft, în care este acuzată de infracţiuni de trafic de influenţă şi o infracţiune de spălare de bani.

Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, a fost reţinută, marţi, de DNA, în dosarul Microsoft. Ordonanţa de reţinere a fost emisă la ora 21.40. 

Citeşte şi: Elena Udrea, ÎNFUNDATĂ şi mai mult de complici. Ce le-au spus Faur şi „Stelu” procurorilor în seara reţinerii

La ieşirea din sediul DNA, Udrea a declarat că „Poţi pune cătuşe Elenei Udrea, dar nu poţi pune cătuşe adevărului„.

Procurorii DNA o acuză pe Elena Udrea de trafic de influență (fapte în legătură cu încheierea și derularea acordului cadru de licențiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente și a actelor adiționale la acestea), trafic de influență (fapte în legătură cu derularea contractului e-România), trafic de influență (fapte în legătură cu pretinderea și primirea a 500.000 de euro) şi spălare de bani.