Prima parcare de biciclete ce înlocuieşte un loc de parcare auto, amenajată în Bucureşti

Publicat: Vineri, 26 Iunie 2015 18:45 // Actualizat: Vineri, 26 Iunie 2015 18:45 // Sursa: romaniatv.net

OPTAR a inaugurat prima parcare pentru 10 biciclete, ce înlocuiește un loc de parcare auto, pe strada Baba Novac nr. 11 din Capitală.

Parcarea a fost amenajata de asociatia OPTAR și a fost inaugurată vineri, 26 iunie, cu sprijinul financiar al magazinului de biciclete BikeXCS, potrivit b365.ro.

"O parcare similara a primit avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti de a fi instalata pe strada Pictor Arthur Verona, insa este asteptat avizul Administratiei Strazilor Bucuresti", spun cei de la OPTAR.

Proiectul de instalare a parcarii pentru biciclete de pe strada Pictor Arthur Verona a fost finantata in cadrul evenimentului Street Delivery.

Asociatia OPTAR face demersurile pentru a instala parcari similare si in alte puncte de interes din oras, pe lista de prioritatii fiind sediile celor 7 Primarii.

loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
OPTAR parcare biciclete bucureşti piste biciclete bucuresti
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
07 mai 12:25
Răspunde | Votează email 0 email
Petre Toma
In Drobeta Turnu Severin nu exista nici macar piste, darminte parcari. O sa iau legatura cu cei de la http://www.LaPedaleDrobeta.ro poate vor putea ajuta si ei cu o initiativa..
26 iun 21:47
...10 biciclete, ce înlocuiește un loc de parcare auto, pe strada Baba Novac nr. 11 din Capitală. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
26 iun 19:59
Votează email -1 email
...si in alte puncte de interes din oras, pe lista de prioritatii fiind sediile celor 7 Primarii. Nu rata Citeste mai mult pe RTV.NET ...
26 iun 18:56
Votează email 0 email
...ce înlocuiește un loc de parcare auto, pe strada Baba Novac nr. 11 din Capitală. Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
26 iun 18:50
...media="screen">
var td_blocks = []; //here we store all the items for the current page

//td_block class - each ajax block uses a object of this class for...
1
EUR
4.7612
RON
26 May
noapte 13 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H