Prima rază de soare deasupra Statelor Unite, fotografiată din spaţiu

Publicat: Duminică, 05 Mai 2013 18:35 // Actualizat: Duminică, 05 Mai 2013 18:35 // Sursa: Mediafax

O imagine surprinzătoare cu luna ridicându-se deasupra Statelor Unite odată cu mijirea zorilor a fost publicată pe Twitter de un astronaut NASA aflat pe Staţia Spaţială Internaţională.

Foto: twitter

Cadrul uluitor, surprins deasupra sud-vestului Americii, seamănă izbitor cu imaginea de la începutul unui film Universal, scrie Daily Mail.

Fotografia, postată de canadianul Chris Hadfield, de altfel cunoscut pentru împărtăşirea de imagini şi fimuleţe din spaţiu cu fanii de pe Twitter, face parte dintre ultimele astfel de postări, acesta anunţându-şi întoarcerea pentru luna aceasta.

Comandant al Staţiei Spaţiale Internaţionale (ISS), Chris a câştigat numeroşi fanii pe Facebook (226.000) şi Twitter (peste 743.000) prin documentarea atentă şi de un mare impact vizual a expediţiei în spaţiu.

Printre locurile lui preferate de fotografiat se află deşertul Sahara, din Africa, el explicând că aşteaptă până când soarele se află chiar deasupra deşertului pentru a prinde cea mai bună fotografie.

"Frumuseţea staţiei spaţiale, totuşi, este că dacă nu se întâmplă să fie aici de data asta, mâine ar putea fi, sau poate luna viitoare. Aşteptarea unei fotografii nu e o cursă. Poţi fi răbdător, ca un vânător."

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
chris hadfield fotografie din spaţiu Staţia Spaţială Internaţională
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
12 mai 14:41
...a anunţat agenţia spaţială americană prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter. Citeşte şi Prima rază de soare deasupra Statelor Unite, fotografiată din spaţiu La aproximativ trei ore după...
06 mai 02:12
Votează email 0 email
...Unite odată cu mijirea zorilor a fost publicată pe Twitter de un astronaut NASA aflat pe Staţia Spaţială Internaţională. Citește mai departe...

View publish - 

...
05 mai 18:50
...viitoare. Aşteptarea unei fotografii nu e o cursă. Poţi fi răbdător, ca un vânător.” Source Article from http://www.rtv.net/prima-raza-de-soare-deasupra-statelor-unite-fotografiata-din-spatiu_78515.html
...
1
EUR
4.8698
RON
30 Sep
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H