Prima reacţie a Andreei Berecleanu după ce a părăsit Antena 1: „Nu voi accepta situatii impuse”

După anunţul făcut de Antena1, conform căruia prezentatoarea Andreea Berecleanu va fi înlocuită la pupitrul Observatorului de la ora 19:00, jurnalista a postat un mesaje pe contul personal de Facebook.

RomaniaTV.net
19 feb. 2020, 17:13
Prima reacţie a Andreei Berecleanu după ce a părăsit Antena 1: „Nu voi accepta situatii impuse”

Andreea Berecleanu şi-a luat la revedere de la telespectatorii Antenei 1 printr-o postare pe Facebook. Jurnalista, cu o experienţă de 27 de ani, dintre care 17 în cadrul trustului, a dezvăluit faptul că nu este o persoană care acceptă situaţii impuse, acesta fiind motivul pentru care a decis să încheie colaborarea.

Citeşte şi: Andreea Berecleanu, dată afară de la Observator! Cine o va înlocui la pupitrul ştirilor

„Am stat 17 ani in Antena 1 pentru ca nu am fost constransa in vreun fel. Astazi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situatii impuse. Sunt prezentator de stiri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atat de colegii de breasla cat si de catre public tocmai pentru ca nu am dezamagit, sunt un om corect si onest. Pot sa dau si amanunte despre alegerea mea de a pleca dar cred ca viata trebuie sa-si urmeze cursul, la fel si profesia mea. Voi fi alaturi milioanelor de oameni cu dragoste si respect mereu, sub diferite forme, si va multumesc pentru toti acesti ani. Multi dintre voi, asa cum mi-ati spus oficial pe retelele mele de Social Media sau in studiile de piata, dar si pe strada, fata in fata, ma considerati un prieten al familiei dv si un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dv care nu erati telespectatori ai Antena 1, ati ales Observatorul de dragul meu. Aceasta incredere inseamna enorm pentru mine. Asa cum nu ma dezic de principiile mele, nu ma voi dezice nici de voi! Ne vom intalni, cu siguranta! Cu dragoste, a voastra, Andreea” , este mesajul postat de jurnalistă.

Andreea Berecleanu, dată afară de la Observator

Lovitură dură pentru Andreea Berecleanu! Va fi înlocuită la pupitrul ştirilor de o altă colegă, iar motivul ar fi liberele tot mai multe pe care şi le-a luat în ultima vreme, pentru a-l însoţi pe soţul ei la diverse congrese în străinătate.


loading...