Prima reacţie a familiei Luizei, după declaraţiile şefului DIICOT: Felix Bănilă acoperă adevăraţii făptaşi. DIICOT să fie desfiinţat

Publicat: Vineri, 06 Septembrie 2019 12:17 // Actualizat: Vineri, 06 Septembrie 2019 13:20 // Sursa: romaniatv.net

Familia Luizei Melencu nu se împacă cu ideea că fiica lor e moartă, contestând declaraţiile făcute vineri de procurorul şef al DIICOT, Felix Bănilă.

"Domnul Bănilă nu a spus nimic concret! Numai baliverne, numai abureli a spus. Domnul Bănilă acoperă adevăraţii făptaşi! Pe acei procurori care nu şi-au făcut datoria. Acei procurori sunt complici la crime! (...) Luiza n-a plecat benevol. Domnul procuror să fie foarte atent la afirmaţile pe care le face, a făcut foarte multe greşeli în declaraţia pe carea dat-o. Noi la două ore după ce a dispărut Luiza, duminică, 14, am dat telefon la 112, pe data de 15", a declarat bunicul Luizei Melencu, la România TV.

Citeşte şi Scrisoare tulburătoare primită de mama Luizei: "Vă garantez cu viaţa mea că fata nu e moartă" VIDEO

Plin de durere, acesta şi-a întreptat toată furia împotriva DIICOT: "Să se desfiinţeze DIICOT! Sunetem minţiţi, trădaţi de aceste organe competente".

"Luiza trăieşte! Nu punem bază şi nu avem încredere în ce scune acel mincinos şi escroc de Dincă. Să ne aducă fata acasă, Luiza trăieşte!", a mai spus bunicul, la România TV. "E inutil să ne axăm pe Dincă, nu eu asta nu cred", a completat şi mama Luizei Melencu.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
familie Luiza Felx Banila Luiza Melencu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8698
RON
01 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H