Prima reacție a jurnaliştilor daţi afară de ProTV, în frunte cu Mihai Mironică şi Ioana Cosma. „Ca să aflaţi de la mine adevărul!”

Cutremur pe piaţa media de sport din România, după ce şapte oameni de la Pro Arena au fost concediaţi, iar al optulea, chiar şeful Departamentului Sport, a demisionat în semn de solidaritate!

21 ian. 2023, 15:36
Prima reacție a jurnaliştilor daţi afară de ProTV, în frunte cu Mihai Mironică şi Ioana Cosma. „Ca să aflaţi de la mine adevărul!”
Prima reacție a jurnaliştilor daţi afară de ProTV, în frunte cu Mihai Mironică şi Ioana Cosma. "Ca să aflaţi de la mine adevărul!"

Prima reacție a jurnaliştilor daţi afară de ProTV, în frunte cu Mihai Mironică şi Ioana Cosma. Emisiunea celor doi a fost scoasă din grilă, iar contractele lor au încetat. De asemenea, au fost date afară alte cinci persoane: producătorul emisiunii, Leo Badea, precum şi Robert Zamfirescu, Alin Floroiu, Florin Culiță și Dan Ionescu. Totodată, șeful departamentului sport de la Pro TV, Ionuț Eduard Coandă, şi-a anunțat demisia în urma acestei decizii.

Citeşte şi: Ioana Cosma şi Mihai Mironică, daţi afară de la Pro Arena. Ce motiv au invocat şefii trustului PRO

Leo Badea, producătorul emisiunii „Ora exactă în sport”, a avut o primă reacţie şi a ţinut să lămrească lucrurile. „Am fost informați că din data de 5 februarie 2023 emisiunea „Ora exactă în sport” se închide. Şapte persoane au primit preaviz. Ioana Cosma, Mihăiță Mironică, Dan Ionescu, Alin Floroiu, Florin Culiță, Robert Zamfirescu și eu am fost dați afară. Solidar cu noi, Ionuț Coandă și-a dat demisia. Era șef departament sport. Ca să nu existe interpretări, am trimis ca să aflați de la mine adevărul. Financiar eram pe zero. Nu există altă producție proprie la Pro Arena. Nu știm motivul. Eu țin să vă mulțumesc pentru că am colaborat excelent. Dacă v-am greșit cu ceva îmi cer scuze. Se spune că un șut în fund e un pas înainte. Cu Dumnezeu înainte. Vă iubesc și vă promit că voi rămâne devotat fenomenului fotbal al cărui fan voi rămâne, indiferent de situație”, a spus Leo Badea.

Citeşte şi: Schimbări masive la Pro TV. Ce se întâmplă cu emisiunea „Vorbeşte lumea”

Reprezentanții trustului Pro au motivat decizia prin ajutări ale grilei de programe făcute pe baza analizelor de performanță: „Așa cum am anunțat deja încă de la rebranduirea de anul trecut, vrem ca telespectorii noștri să se bucure de conținut de calitate, relevant pentru ei. În acest sens, pe baza analizelor de performanță, facem ajustări grilei de programe, ceea ce poate implica și reorganizarea unor echipe”.