Prima reacție a Liei Bugnar după venirea pe lume a fiului lui Anghel Damian. Theo Rose a născut în această dimineață

Theo Rose a devenit mămică chiar astăzi, 14 iunie 2023, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Lia Bugnar este una dintre persoanele care a comentat marele eveniment. Iată ce a spus fosta iubită a lui Anghel Damian.

14 iun. 2023, 12:10
Prima reacție a Liei Bugnar după venirea pe lume a fiului lui Anghel Damian. Theo Rose a născut în această dimineață
Prima reacție a Liei Bugnar după venirea pe lume a fiului lui Anghel Damian. Theo Rose a născut în această dimineață

În urmă cu doar câteva ore, Theo Rose a adus pe nume un băiețel superb și sănătos. Aceasta a născut într-o clinică privată din Capitală, unde a fost însoțită de iubitul ei, Anghel Damian. Încă de la prima oră a dimineții cei doi s-au prezentat la spital pentru operația de cezariană. Se pare că artista ar fi născut în jurul orei 8 dimineața, în data de 14 iunie.

Citește și: Theo Rose a născut! Ultimele fotografii cu aceasta înainte de internarea în spital

Partenerul lui Theo Rose, Anghel Damian a avut o relație foarte lungă cu scenarista Lia Bugnar, cu care încă colaborează în mod constant pe plan profesional. Aceasta a făcut și primele declarații cu venirea pe lume a lui Sasha Ioan, primul copil al regizorului serialului „Clanul” și al cântăreței. Aceasta a dezvăluit că se bucură de faptul că acesta a devenit tătic și a subliniat faptul că acesta trebuie protejat cu mare grijă.

„Este vorba despre un lucru, un suflet curat care tocmai a venit pe lume. S-a mai născut un copil pe lumea aceasta, de o oră, pe nume Sasha Ioan Dumitru. El trebuie protejat, el încă are îngerași de-asupra capului”, a declarat Lia Bugnar pentru Click!

Theo Rose a muncit până în ultima clipă

Theo Rose a povestit că a muncit până în ultima clipă, deoarece și-a dorit să aibă suficiente materiale pe care să le poată face publice în perioada în care va fi în pauză.

„Am înregistrat piese noi și niște sesiuni live. Mă preocupă asta acum, pentru că vreau să strâng câteva materiale pe care să le pot lansa atunci când voi fi în pauză. Adică timp de o lună înainte de a naște și o lună după naștere. Cam așa mi-am propus să lipsesc de pe scenă și de la filmările pentru serial. Sper să nu fie probleme”, ne spunea Theo Rose în urmă cu câteva săptămâni.

Theo Rose a mărturisit că nu a avut probleme în sarcină și că a fost un parcurs ușor care i-a permis să își vadă și de viața profesională. Mai mult de atât, artista are emoții extrem de mari vis a vis de naștere și de venirea pe lume a copilului, din acest motiv tot parcursul sarcinii a strâns toate informațiile pentru a fi pregătită atunci când va veni momentul. Aceasta a împărtășit cu fanii săi unele dintre cele mai importante momente de pe parcursul sarcinii: de la diversele cumpărături pe care le-a făcut, până la lucrurile pe care le-a învățat.

„Eu sunt fericită, eu sunt fericită că sunt însărcinată, eu sunt foarte fericită că o să am un copil, eu sunt înnebunită după copii, eu știu că chestia asta o să mă împlinească cu totul. Eu abia aștept să transfer grija, că și despre asta era anxietatea mea. Mă gândeam prea mult la mine, mă gândeam mult la ce poate să mi se întâmple mie, la cât de greu îmi e. Nu, stai să vezi grijă acum, după ce o să ai un copil, nu mai ai timp să fii anxios. Trebuie să fii atent la ăla, să nu se împiedice, să nu cadă, să fii atent la fiecare pas pe care îl face și abia aștept chestia asta”, mărturisea Theo Rose, în cadrul podcastului moderat de Radu Țibulcă.

Citește și: VIDEO Theo Rose, surpriză de proporții! Vedeta ar trebui să nască, dar nu a mers la spital