PRIMA REACŢIE a lui Brigitte Sfăt după ce au apărut imaginile cu ea trasă de păr de către Ilie Năstase VIDEO

Brigitte Sfăt a declarat la România TV că filmuleţul în care ea este trasă de păr de Ilie Năstase este de acum 2 ani. Ea a mai spus că nu îşi aduce aminte de acel incident, ba mai mult crede că ceea ce se vede în imagini a fost doar o glumă de-a lui Ilie Năstase. 

RomaniaTV.net
29 apr. 2017, 09:03
PRIMA REACŢIE a lui Brigitte Sfăt după ce au apărut imaginile cu ea trasă de păr de către Ilie Năstase VIDEO

Când am văzut şi eu filmarea, mi-am dat seama că nu mai am acea geacă de vreo doi ani, deci filmările erau vechi…în momentul în care am citit şi eu textele pe care le-a dat domnul care a trimis imaginile, în casa în care am locuit am avut frigiderele încorporate în mobilă, deci nu aveau cum nişte invitaţii să stea pe frigider. Sunt multe informaţii eronate, gestul care se vede pe filmare nu este un gest de bătaie…Ilie face tot felul de glume, eu nu ţin minte că m-a agresat, probabil am discutat în contradictoriu, cred că toate cuplurile au discutat în contradictoriu, de multe ori am plâns, cred că în toate cuplurile femeile mai plâng… acea filmare sigur e mai veche de un an de zile pentru că de un an eu nu l-am mai însoţit pe Ilie la Paris„, a spus Brigitte Sfăt la România TV

Întrebată dacă Ilie Năatase a manifestat faţă de ea vreun gest de agresiune fizică sau verbală, Brigitte Sfăt a spus că nu vrea să discute astfel de subiecte:

Nu vreau sa discut astfel de subiecte. Pentru mine, Ilie este si va ramane un om extraordinar care a fost alaturi de mine in momentele cele mai grele. Îl respect, îl stimez şi va rămâne toată viaţa bărbatul care a fost alături de mine„, a ,mai spus aceasta.

Brigitte Sfăt a declarat că în acest moment este separată de Ilie şi că va petrece 1 Mai la mare, alături de prieteni. 

Un pasager care a călătorit cu Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase în acelaşi avion spre Franţa l-a filmat pe fostul tenismen când o trăgea de păr pe Brigitte. Contrariat de acel gest, călătorul a decis să publice imaginile filmate. 

Pasagerul care a filmat scena a povestit cu lux de amănunte modul în care cei doi s-au comportat atât la îmbarcare, cât şi în timpul zborului. Totul a pornit de la o ceartă în avion, când, la un moment dat, Briggite a început să plângă, după ce fostul tenismen i-ar fi reproşat că ar fi uitat nişte invitaţii pe frigider, scrie internautul. Martorul a mai spus că înainte să coboare din avion, Ilie Năstase i-a cerut lui Brigitte să nu mai plângă, pentru ca cei care îi aşteaptă la aeorport să nu observe acest lucru. 

De ce îţi trebuie să plângi? Ce ţi-am facut? Hai, opreşte-te, cum o să ieşi aşa, oamenii ne aşteaptă. Nu mai plânge, cum să te vadă aşa? Hai, nu fi proastă, nu mai plânge…am ajuns (…) Trebuie să ieşim, cum să te vadă aşa?” i-ar fi spus Ilie Năstase lui Brigitte.