Prima reacție a lui Dan Bursuc după ce Fulgy l-a acuzat că i-ar fi violat sora. În apărarea lui Bursuc sare şi “Regele Barbutului”: „L-aș ține într-o pivniță și nu i-aș mai da drumul”

Impresarul maneliştilor Dan Bursuc a reacţionat după acuzaţiile aduse de fiul Clejanilor, potrivit cărora acesta i-ar fi violat sora cu câţiva ani în urmă. În apărarea lui Dan Bursuc a sărit şi Ion Pârnică, cunoscut drept „tăticul” maneliștilor, care susţine că Fulgy face aceste acuzaţii pe fondul consumului de droguri: "I-au mâncat creierul".

20 iul. 2021, 11:56
Prima reacție a lui Dan Bursuc după ce Fulgy l-a acuzat că i-ar fi violat sora. În apărarea lui Bursuc sare şi “Regele Barbutului”: „L-aș ține într-o pivniță și nu i-aș mai da drumul”

Dan Bursuc i-a dat replica lui Fulgy, care l-a acuzat că i-ar fi violat sora, pe Margherita, când aceasta avea 13-14 ani.

Dan Bursuc îi dă replica lui Fulgy: „E un prăjit”

Impresarul a ales să nu aibă prea multe comentarii la adresa fiului Clejanilor. S-a rezumat doar la a spune: ”E un prăjit și un terminat, nu am de ce să comentez ce zice”.

“Regele Barbutului” sare în apărarea lui Dan Bursuc: „Eu l-aș ține într-o pivniță și nu i-aș mai da drumul afară”

În apărarea lui Dan Bursuc a sărit şi „tăticul” maneliștilor sau “Regele barbutului” Ion Pârnică. Acesta a lansat o serie de injurii la adresa lui Fulgy, despre care spune că reacţionează aşa din pricina drogurilor.

Este un copil drogat care nu ține cont de familia lui și de lumea din jur. E un copil de bani gata, care acum își reneagă familia și pe sora lui. E un tâmpit, căruia drogurile i-au mâncat creierul. Ăsta trebuie neapărat internat într-un ospiciu. Vorbește numai aiureli și tâmpenii. Cum poate să-și facă sora de râs în halul ăsta? Dan Bursuc, dacă ar vrea, ar avea o mie de femei, nu s-ar uita la așa ceva. El vorbește foarte aiurea de părintele lui, de tatăl lui, dar apoi de alte persoane? Trebuie internat până își revine. Până nu ies drogurile din corpul lui, nu are nicio șansă în societate”, a declarat Ion Pârnică pentru cancan.ro

“Regele Barbutului” este de părere că Fulgy i-a adus acele acuzaţii lui Dan Bursuc doar ca să fie vizibil şi ca să câştige bani de pe urma surorii lui.

Citeste si Fulgy, un nou scandal cu Ioniţă de la Clejani: „Să nu te mai bagi în seamă cu mine câte zile oi mai avea. O să plângi toată viaţa ta”

E o panaramă care și-a făcut de râs familia. Pe el nu-l interesează că, de fapt, el e un râs. Pe mine mă deranjează foarte tare vorbele pe care le spune acest copil, mai ales că a vorbit urât și de celebrul Dan Bursuc. Ce copil e ăsta, atâta timp cât își face familia de râs? Părinții lui au pornit de jos, au muncit pe brânci. Acum vine ăsta să arunce cu noroi în ei.

Eu l-aș ține într-o pivniță și nu i-aș mai da drumul afară. E un copil care vrea să-și facă un nume pe spatele familiei lui. Ce creier poți să ai dacă îți denigrezi familia? Acum văd că vrea să distrugă și familia lui Dan Bursuc, să-i strice și lui imaginea. În primul rând, Dan Bursuc are copii, nu ar face niciodată ce spune idiotul ăla drogat.

De la droguri, visează milioane. Acum a lovit în sora lui, ia milioane pe sora lui. Creierul lui a fost mâncat de droguri. Eu pe sora lui o cunosc de când era mică. E o fată liniștită, la locul ei, chiar dacă a pățit și ea problema aia cu mașina, cu condusul. Dar e o fată corectă și care își vede lungul nasului. Nu merită ce-i face fratele ei”, a mai spus Ion Pârnică.

Fulgy îl acuză pe Dan Bursuc că i-ar fi violat sora

Reamintim că, în urmă cu câteva zile, Fulgy a făcut un live pe Instagram în care a făcut acuzaţii extrem de grave. Fiul Clejanilor a spus că impresarul maneliştilor Dan Bursuc i-ar fi violat sora când aceasta avea 13-14 ani, iar despre acest viol ar fi ştiut inclusiv tatăl lui, care nu a făcut nimic în acest sens.

Citeste si Fulgy izbucneşte din arest. Sora lui îl acuză că a ameninţat-o cu moartea

Dintr-o prietenie sinceră, ce credeți că a făcut domnul Dan Bursuc, care are câți ani are, cu sora mea minoră și copil influențat, ce credeți că a făcut? Mă, să moară familia mea, pe ce am mai scump, de n-a violat-o, la 13-14 ani! Eu am aflat mai târziu, pe la 18 și ceva, când am fost dus la Lipatti și m-am întâlnit cu toți copiii de lăutari care râdeau de mine și de ce i-a făcut Bursuc lui soră-mea. Tatăl meu, atunci, nu a luat nicio decizie”, a dezvăluit Fulgy.