Prima reacţie a lui Daniel Pancu, când a aflat că a intrat în Consiliul General al Capitalei: „Hahaha, chiar am câştigat?”

Daniel Pancu a candidat pe lista PSD pentru Consiliul General al Capitalei, iar prin prisma procentului obţinut de social-democraţi, antrenorul Iaşiului a obţinut un post de consilier.

RomaniaTV.net
28 sept. 2020, 09:36
Prima reacţie a lui Daniel Pancu, când a aflat că a intrat în Consiliul General al Capitalei: „Hahaha, chiar am câştigat?”

Contactat de Telekom Sport, Daniel Pancu s-a amuzat când a fost întrebat despre succesul pe care l-a avut la alegeri. În acelaşi timp, fostul mare atacant a subliniat că fotbalul rămâne prioritatea sa şi a lăsat de înţeles că va renunţa la postul din Consiliul General al Capitalei.

„Ha-ha-ha-ha. Chiar am câştigat la alegeri? Voi ştiţi că Fotbalul e viaţa mea şi rămân antrenor. Chiar acum fac analiza meciului de aseară şi apoi merg la antrenament, că vineri avem meci la Craiova”, a declarat Daniel Pancu.

Daniel Pancu a fost al 8-lea pe lista candidatilor PSD la alegerile pentru Consiliul General al Capitalei. Înaintea sa, pe listele Partidului Social Democrat au fost doar Gabriela Firea, Petre Roman, Elisabeta Lipă, Cornel Dinu, Dumitru Dragomir, Anghel Iordănescu şi Monica Davidescu. Potrivit datelor de până acum, PSD ar fi obtinut peste 33% din mandate la consiliul general al Capitalei, ceea ce înseamnă un număr de cel puţin 18 mandate.

Citeşte şi: REZULTATE ALEGERI LOCALE 2020. Prima localitate în care se reia votul. Doi candidaţi au obţinut acelaşi număr de voturi