Prima reacție a lui Lorette după ce a fost bătută! ”Dacă poliția întârzia două minute, mă omora acolo”

Laurette a făcut primele declarații după ce a fost bătută de un bărbat într-un hotel din Centrul Capitalei! Vedeta susține că în cazul în care oamenii legii întârziau, putea muri.

11 mart. 2021, 15:50
Prima reacție a lui Lorette după ce a fost bătută! ”Dacă poliția întârzia două minute, mă omora acolo”

Prima reacție a lui Lorette după ce a fost bătută! Vedeta îi mulțumește lui Dumnezeu pentru că a scăpat cu viața și susține că totul ar fi pornit din senin după ce a fost trasă într-o capcană. Aceasta a anunțat că va urma căile legale în acest caz.

Vedeta este vizibil afectată și susține că putea muri dacă oamenii legii întârziau câteva minute. Mai mult decât atât, polițiștii au fost nevoiți să spargă ușa pentru a o salva pe bruneta care are mai multe urme de lovituri pe corp.

Citește și: Mircea Badea a izbucnit la adresa campaniei de vaccinare! Jurnalistul preferă să se infecteze

Prima reacție a lui Lorette după ce a fost bătută!

”A avut loc o agresiune fizică, eu pot să spun că îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viață și că astăzi sunt printre voi. Totul a pornit din senin, pot să vă spun doar că am fost trasă într-o capcană. Cineva doreșțe să îmi construiască o altă imagine decât cea în care sunt eu. Nu este prima dată când încearcă și se pare că i-a reușit. O să merg pe cale legală de data aceasta” , a declarat Laurette la ieșirea de la IML.

”Dacă poliția întârzia două minute, mă omora acolo, atât pot să vă zic. Eu am o bănuială cine dorește să îmi facă răul, dar de data asta voi merge pe cale legală. Din luna ianuarie primesc sute de mesaje, tot ce pot să spun este că mi s-a întins o capcană. Am luptat cu el ca să pot să scap de acolo. S-a spart ușa pentru a intra, am mai multe lovituri pe corp” , a precizat vedeta.

Laurette, bătută CRUNT în Centrul Capitalei

Vedeta a ajuns de urgență la Poliție, după ce a fost bătută într-un hotel de trei stele din Centrul Capitalei. Laurette a trecut prin momente de groază în urmă cu câteva zile când a fost bătută de un bărbat într-un hotel din centrul Bucureștiului. În urma agresiunii, Laurette a ajuns la poliție cu lovituri la mână, conform avocatului vedetei.