Laurette s-a despărţit de iubitul fotbalist: „Se pierd pe drumul spre maturitate”

Laurette s-a despărţit de iubitul fotbalist. Vedeta nu a confirmat acest lucru, însă, a postat un mesaj pe reţelele de socializare, din care reiese că nu mai este împreună tânărul care i-a făcut inima să bată din nou.

03 mart. 2021, 12:12
Laurette s-a despărţit de iubitul fotbalist: „Se pierd pe drumul spre maturitate”
Laurette s-a despărţit de iubitul fotbalist

Laurette s-a despărţit de iubitul fotbalist. Povestea de dragoste dintre vedetă și senegalezul Magaye Gueye pare că a fost una de scurtă durată, de doar câteva luni. ”De două luni și jumătate îmi place și fotbalul și fotbaliștii. Sunt foarte bine și fericită, dar și liniștită. Nu s-a întâmplat nimic deosebit pentru populație, încă nu sunt luată, sunt liberă, depinde cine întreabă”, spunea Laurette.

Laurette s-a despărţit de iubitul fotbalist

Surse apropiate lui Laurette au dezvăluit că vedeta nu ar mai fi împreună și nu ar mai locui cu iubitul fotbalist, potrivit Antena Stars.

Recent, vedeta a publicat pe contul ei mai multe de fotografii, care au venit însoțite de mesaje triste.

Sunt de părere că toți ne naștem optimiști și pozitivi, însă aceste calități se pierd pe drumul spre maturitate, atunci când ne lovim de diferite greutăți, dar și de anumiți oameni care s-au grăbit să înlocuiască optimismul și pozitivitatea cu pesimismul și negativitatea. Însă, cu puțină voință te poți păstra pe drumul cel bun.”, este unul dintre mesajele postate de Luarette pe Instagram.

Citeşte şi: SPECTACULOS! Cum a „combinat-o” Tzancă Uraganul pe Laurette: „Mi-a propus să…”

Gestul făcut de Ion Ţiriac pentru Laurette

Laurette şi Ion Țiriac

au fost surprinși prima oară împreună făcând plajă la Mamaia, în vara lui 2016. De atunci, frumoasa brunetă este răsfățată de miliardar cu mașini de lux din parcul său auto, pe care i le dă ori să le conducă, ori să se folosească de ele cu diverse ocazii.

Zilele acestea, Laurette a filmat pentru noul său videoclip la piesa „Big Girl” și a avut parte la filmări de un Range Rover nou-nouț, în valoare de 100.000 de euro oferit chiar de compania lui Ion Țiriac. Mulatra are însă și alți prieteni cu dare de mână, deoarece cea de-a doua mașină folosită la filmări a fost un Lamborghini de 300.000 de euro.

Noua piesa se numește Big Girl. Este o piesă care se adresează femeilor de oraș, independente, care știu ce își doresc, mașinii de lux, opulență, vacanțe etc. E adresată fetelor care nu au nevoie de nici un bărbat. Piesa este realizată în colaborare cu un tip din Tanzania, el cântă în engleză, iar eu în română.

Piesa, care face parte din albumul pe care îl pregătesc, este a patra lansată anul acesta cu videoclip și sper să fie primită super bine de fetele ambițioase. Mașinile fac totul în videoclip și cred că orice fată își dorește o mașină puternică. Mulțumesc Țiriac Auto pentru colaborare”, a declarat Laurette pentru Click.