Marian Drăgulescu amână nunta cu iubita lui, Simona. Anunțul vine la scurt timp după ce a aflat de divorțul fostei soții: „Ce aș mai putea spune…”

Marian Drăgulescu și Larisa Drăgulescu au format un cuplu până în momentul în care au decis că este timpul să pornească fiecare pe drumul lui. Cu toate că între ei au existat numeroase certuri și împăcări, au hotărât să reia din nou legătura și să formeze o echipă solidă pentru copiii lor. Marian Drăgulescu a avut o primă reacție atunci când a aflat că fosta lui soție, Larisa Drăgulescu, divorțeză.

17 nov. 2022, 14:13
Marian Drăgulescu amână nunta cu iubita lui, Simona. Anunțul vine la scurt timp după ce a aflat de divorțul fostei soții: „Ce aș mai putea spune…”

Marian Drăgulescu și Larisa Drăgulescu au format un cuplu până în momentul în care au decis că este timpul să pornească fiecare pe drumul lui. Acesta a comentat recent despre divorțul fostei soții.

Ce reacție a avut Marian Drăgulescu când a aflat că fosta lui soție divorțează

Marian Drăgulescu și Larisa au trăit o poveste de dragoste foarte frumosă, iar din rodul acestei povești au rezultat doi copii. Cei doi s-au despărțit cu multe scandaluri și lucrurile nu păreau să se schimbe din acest punct de vedere. Însă de dragul celor doi copii pe care îi au, cei doi au decis să mențină o relație de prietenie. Cu toate acestea, Larisa a hotărât să își refacă viața, iar celebrul gimnast a avut și o reacție la aflarea veștii că fosta soție divorțează.

Citește și: Victor Ciutacu șterge pe jos cu Cristina Neagu: „Bugetara cerșește respect și împarte iubitorii de handbal în români și ne-români. Pusul mâinilor în șold și țățismele strigate apăsat nu echivalează cu adevărul istoric”

„Ce aș mai putea spune…L-am cunoscut și pe el, dată fiind conjunctura. Ei știu mai bine ce s-a întâmplat’, a spus Marian Drăgulescu pentru Impact.ro. 

În timp ce pentru fosta soție a lui Marian Drăgulescu lucrurile nu au stat așa cum și-a dorit și s-a despărțit de fostul soț, Marian Drăguelescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Simona, dar chiar și așa  acesta nu se grăbește să facă pasul cel mare.

„Despre nuntă vorbim și despre copii la fel. Încă nu este cazul. Avem acest proiect la care am muncit de ceva timp să fie gata astăzi. De acum înainte, normal, o să avem timp de mai multe. (…) La noi, un act nu ne schimbă pe noi ca oameni. Normal că ne dorim să intrăm în egalitate, ne dorim și copii, dar nu a fost o prioritate până acum.”, a spus Marian Drăgulescu, pentru Antena Stars.

Ce relație are Marian Drăgulescu cu copiii lui

După despărțirea de fostul gimnast, copiii au rămăs în grija Larisei care se ocupă îndeaproape de educația și de creșterea lor. Conform spuselor acesteia, Marian își vizitează copiii de două ori pe an.

,,Marian și copiii se văd de cel mult două ori pe an, în vacanța de Crăciun și în vacanța de vară. Momentan, copiii au încă școală și mai durează până se vor vedea”, povestea aceasta într-un interviu pentru ego.ro

Citește și:Culiță Sterp se bucură de un succes foarte mare, însă nu a uitat de unde a plecat. Gestul incredibil făcut de artist când s-a întâlnit cu o bătrânică. Ce i-a răspuns acesteia