Victor Ciutacu șterge pe jos cu Cristina Neagu: „Bugetara cerșește respect și împarte iubitorii de handbal în români și ne-români. Pusul mâinilor în șold și țățismele strigate apăsat nu echivalează cu adevărul istoric”

Victor Ciutacu, jurnalist RomâniaTv, a criticat-o dur pe handbalista Cristina Neagu, după ce echipa națională a României a pierdut în fața Muntenegrului în grupele principale la Campionatul European de handbal feminin.

17 nov. 2022, 13:53
Victor Ciutacu șterge pe jos cu Cristina Neagu: „Bugetara cerșește respect și împarte iubitorii de handbal în români și ne-români. Pusul mâinilor în șold și țățismele strigate apăsat nu echivalează cu adevărul istoric”

Victor Ciutacu a spus despre Cristina Neagu, considerată a fi cea mai mare handbalistă a României, că are un comportament de „țață”.

„Bugetara Cristina Neagu, cea mai mare handbalistă din istoria României care n-a câștigat nimic pentru România, cerșește respect și împarte iubitorii de handbal în români și ne-români. Dincolo de faptul că respectul se câștigă, nu se pretinde, eu propun ca toți cei care nu rezonează cu suferințele strigate ale megastarei care joacă când vrea ea pentru Națională să fie exonerați de plata părții lor de impozite și taxe care alimentează clubul de stat fără suporteri CSM București și Federația Română de Handbal. Iar domnișoara Neagu să-și câștige cinstit, la privat, eventual la un club din străinătate dispus să dea de-a dura cu banii, mormanul de aproximativ 20.000 euro/lună. Dincolo de valoarea ei individuală incontestabilă, strălucitoarea pe cont propriu refuză să accepte că e nocivă și distructivă pentru orice comunitate sportivă din care face parte. Și să priceapă că, indiferent cât de nedreptățită se simte că omenirea nu-i face statuie suflată cu aur, pusul mâinilor în șold și țățismele strigate apăsat nu echivalează cu adevărul istoric”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Citește și România pierde ultimul meci de la Campionatul European de Handbal, dar Cristina Neagu se revoltă, în ziua care a spulberat recordul mondial: „România merită mai mult respect! Eu merit mai mult respect!”

Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă, miercuri, de reprezentativa Germaniei, scor 32-28 (16-14), în ultimul meci de la Campionatul European. Cristina Neagu a atins 300 de goluri marcate la Europene, o nouă premieră în istoria handbalului continental din partea căpitanului României.

Principalele marcatoare ale României au fost Neagu 7 goluri, Grozav 6, Pristăviţa 4, Badea 4. Cristina Neagu a marcat golul cu numărul 300 în minutul 41.14 al partidei, iar performanţa sa este cu atât mai importantă pentru statisticile CE, cu cât 300 de goluri nu au fost atinse nici în handbalul masculin.

Căpitanul naţionalei de handbal a României, Cristina Neagu, a reacţionat ferm, miercuri, în social media, în legătură cu arbitrajul de la meciul cu Muntenegru.

“România merită mai mult respect. Eu merit mai mult respect. Ce s-a întâmplat aseară este dincolo de fair play şi respect, valori pe care le preţuiesc atât de mult în sportul nostru. Moment trist pentru handbal în general”, a notat Neagu pe Facebook.

Citește și Cristina Neagu, plătită cu 20.000 euro lunar, din banii publici. CSM Bucureşti i-a mărit salariul handbalistei şi i-a prelungit contractul