Prima reacţie a lui Mircea Bravo după ce s-a însurat: „Acum am cu cine să împart energia pozitivă”

Mircea Bravo, unul dintre cei mai de succes vloggeri din România, a renunţat la burlăcie. Cea care l-a convins să se aşeze la casa lui este Georgiana, o bistriţeancă frumoasă, cu opt ani mai mică decât el.

17 iun. 2022, 18:10

Vloggerul, care are peste 3,3 milioane de fani pe Facebook și peste un milion de urmăritori pe Youtube, s-a însurat joi, 16 iunie. Cununia civilă a fost oficiată de primarul Clujului, Emil Boc. Nunta a fost una restrânsă, cu doar câţiva apropiaţi. Aşa cum era de aşteptat, de la fericitul eveniment nu a lipsit „bunica”, tanti Lenuţa.

Mircea Bravo le mulţumeşte fanilor

A doua zi după marele eveniment, Mircea Bravo a avut o primă reacţie pe Facebook. Vloggerul a postat o poză cu el şi soţia în ziua nunţii, alături de mesajul: „Să știți că bărbatul din dreapta sunt eu iar în stânga e Georgiana…soția mea. Ieri ne-am căsătorit și vreau să vă mulțumesc că m-ați susținut mereu și acum am cu cine să împart energia pozitivă pe care mi-o trimiteți de fiecare data„.

Felicitările au curs gârlă, printre cei care l-au felicitat numărându-se multe persoane publice, printre care: politicienii Ana Birchall, Vlad Gheorghe, jurnaliştii Alex Dima şi Vitalie Cojocari, poliţistul Marian Godină. Acesta din urmă a avut şi un comentariu amuzant: „Felicitări, Mircea! Să fiți fericiți! PS La un copil v-ați gândit? Când îl faceți? Dar pe al doilea? Eu zic să nu mai pierdeți timpul! O să vedeți că abia atunci vi se va schimba viața! (Marian, proaspăt viitor tătic, sătul de aceste întrebări și sfaturi, ajuns în sfârșit în postura de a le spune și el)”

Citeste si Klaus Iohannis, luat în râs de Mircea Badea, după vizita în Ucraina: „Unde e? A, ne spune în subtitlu!”

Cine este soţia lui Mircea Bravo

Despre Georgiana nu se ştiu prea multe lucruri. Aceasta ar fi din Bistrița, lucru de care vlogger-ul este foarte mândru. Lucrează drept cadru universitar și este cu opt ani mai mică decât el. Acest aspect nu a fost deloc o problemă pentru ei, pentru că tot ce a contat a fost iubirea dintre pe care și-o poartă unui celuilalt.

Nu vreau să vă spun că Bistrița e bun sau că e rău, nu cred nici în patriotismul că românii-s cei mai tari, dar acum în Cluj, dacă te uiți în orice domeniu: cultural, evenimente, sportiv, bistrițenii-s cei mai tari! Eu sunt mândru că sunt bistrițean, în fiecare an mă îndrăgostesc tot mai tare de județul ăsta, de orașul Bistrița, mi se pare super mișto, cu oameni de bun simț și, ca urmare, mi-am și găsit o fată din Bistrița, cu care o să mă căsătoresc săptămâna viitoare”, a spus Mircea Bravo, potrivit infobistrita.ro.