Klaus Iohannis, luat în râs de Mircea Badea, după vizita în Ucraina: „Unde e? A, ne spune în subtitlu!”

Mircea Badea a profitat de ocazie și l-a luat în râs încă o dată pe Klaus Iohannis, prezent la Kiev în această săptămână, alături de liderii europeni. 

17 iun. 2022, 15:25
Klaus Iohannis, luat în râs de Mircea Badea, după vizita în Ucraina: „Unde e? A, ne spune în subtitlu!”

Prezența lui Klaus Iohannis în Ucraina, în contextul conflictului militar din regiunile separatiste pro-ruse, a fost mai degrabă fantomatică, susține Mircea Badea. Pentru a sublinia că oficialul de la Cotroceni a fost ca o stafie, pamfletarul de la Antena a citit titlurile din presa străină.

„Titlul de la Politico.eu: ‘Macron, Scholz şi Draghi s-au întâlnit cu Zeleschi la Kiev într-o vizită istorică.’

Unde e Iohannis? Cred că în poză. A, ne spune după-aceea, în subtitlu. Nu a încăput chiar în titlu. Iohannis e şi nume lung. Nu a mai încăput în titlu. Deci în subtitlu, îl menţionează şi pe domnul Iohannis, m-am mai liniştit puţin”, la ridiculizat Mircea Badea pe Klaus Iohannis, în cadrul emisiunii „În Gura Presei”.

 

Mircea Badea s-a prăpădit de râs, după vizita lui Klaus Iohannis în Ucraina

 

Prezentatorul TV a continuat:

„Pe Euronews.com, titlu: ‘Războiul din Ucraina: Macron, Scholz şi Draghi susţin statutul de candidată la UE pentru Ucraina’.

Iar nu este Iohannis în titlu, iar aici nu este nici în subtitlu. Aici e în poză şi e mai înalt ca toţi la un loc. Băi, nu-l vedeţi pe om?

La Guardian.com: ‘Scholz, Macron şi Draghi, sprijin pentru aderarea Ucrainei la UE’. Băi, dar nu-l vedeţi, mai e un om acolo, în stânga, câta e. Nici aici nu apare în subtitlu. Dacă vreţi, o ţin aşa până dimineaţa, dar cred că e suficient. Nu mi se pare corect”, a încheiat Mircea Badea.

Klaus Iohannis a devenit ținta glumelor în online, după ce liderii europeni s-au deplasat în Ucraina cu un tren separat. Mai mult, oficialul de la Cotroceni a fost surprins în unele momente destul de stingher, desprins de grup, iar în presa internațională nu a avut o vizibilitate prea mare. Macron, Draghi și Scholz au fost „vedetele”, alături de Zelenski.