Prima reacție a Monicăi Odagiu după accidentul în care a ucis un bărbat: ”S-a aruncat în fața mașinii”

Actrița Monica Odagiu trece prin momente cumplite după ce duminică după-amiază a fost implicată într-un accident rutier grav în urma căruia un bărbat în vârstă de 35 de ani și-a pierdut viața.

09 apr. 2023, 20:15
Prima reacție a Monicăi Odagiu după accidentul în care a ucis un bărbat: ”S-a aruncat în fața mașinii”
Prima reacție a Monicăi Odagiu după accidentul în care a ucis un bărbat: ”S-a aruncat în fața mașinii”

Prima reacție a Monicăi Odagiu după accidentul în care a ucis un bărbat. Fosta iubită a lui Dan Bittman este în stare de șoc după tragicul incident care a avut loc lângă Ateneul Român.

Citește și Anamaria Prodan, postare neașteptată de Florii. Ce urare i-a făcut impresara lui Reghe de ziua numelui: ”Să trăiți”

Prima reacție a Monicăi Odagiu după accidentul în care a ucis un bărbat

La scurt timp după tragicul eveniment, vedeta a făcut primele declarații. Aceasta susține că victima, un bărbat în vârstă de 35 de ani s-a aruncat în fața mașinii sale.

”S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii”, a declarat Monica Odagiu, potrivit Antena 3 CNN.

Din primele informații oferite de polițiștii care au intervenit la fața locului, vinovat de producerea accidentului ar fi bărbatul în vârstă de 35 de ani. Acesta ar fi încercat să traverseze printr-un loc nepermis, moment în care a fost surprins și lovit de mașina la volanul căreia se afla  actrița.

Imediat după incident, la fața locului a sosit un echipaj medical care i-a acordat victimei primul ajutor, însă din păcate măsurile de resuscitare nu au avut succes, iar medicii au constatat decesul bărbatului.

„La data de 9 aprilie, în jurul orei 16:15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Știrbei Vodă. Din primele informații, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul stației STB Luterană, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani. În urma accidentului de circulație s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, a transmis Poliția Rutieră.

Citește și Renunta la aceste lucruri daca vrei sa iti mearga bine in viata. Sfaturi in functie de zodie. Acuratete ridicata!