Monica Odagiu a fost implicată într-un accident rutier grav. Actrița a ucis un bărbat în vârstă de 35 de ani

Actrița Monica Odagiu a fost implicată duminică într-un accident rutier în urma căruia un bărbat în vârstă de 35 de ani și-a pierdut viața.

09 apr. 2023, 17:42

Monica Odagiu a fost implicată într-un accident rutier grav. Tragicul incident a avut loc chiar în centrul Capilatei, lângă Ateneul Român.

Citește și Cel mai nou cuplu din showbizul românesc. Ana Odagiu şi Conrad Mericoffer au apărut ţinându-se de mână la un eveniment monden GALERIE FOTO

Potrivit informațiilor furnizate de polițiștii care au intervenit la fața locului, vinovat de producerea accidentului este bărbatul în vârstă de 35 de ani. Acesta ar fi încercat să traverseze printr-un loc nepermis, moment în care a fost surprins și lovit de mașina la volanul căreia se afla  actrița.

Imediat după incident, la fața locului a sosit un echipaj medical care i-a acordat victimei primul ajutor, însă din păcate măsurile de resuscitare nu au avut succes, iar medicii au constatat decesul bărbatului.

„La data de 9 aprilie, în jurul orei 16:15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Știrbei Vodă. Din primele informații, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul stației STB Luterană, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani. În urma accidentului de circulație s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, a transmis Poliția Rutieră.

Citește și Ana Odagiu este în doliu. Anunţul făcut pe Facebook: „E clar că Doamne Doamne avea nevoie de un înger ca tine”