Prima reacție a Niculinei Stoican după ce a fost acuzată de furt: „Ne vedem în instanță”

Niculina Stoican a devenit un personaj extrem de controversat în ultima vreme, iar recent, artista de muzică populară a fost acuzată de o altă colegă de breaslă că i-ar fi furat o piesă.

17 nov. 2021, 10:28
Prima reacție a Niculinei Stoican după ce a fost acuzată de furt: „Ne vedem în instanță”

Niculina Stoican este urmărită de controverse în ultima vreme. Artista se află într-un scandal cu managerul regretatului Petrică Mâțu Stoian care o acuză pe aceasta că ar fi vinovată pentru decizia artistului de se retrage din ansamblul de muzică populară Maria Tănase.

Artista Niculina Stoican a fost recent acuzată de colega de breaslă Olguța Berbec că i-ar furat o piesă.

Maria Loga rupe tăcerea! Ce spune despre relaţia dintre Niculina Stoican şi Petrică Mîţu Stoian: „O spun răspicat, cu vorbele lui”

Niculina Stoican și Olguța Berbec vor ajunge în instanță pentru a își rezolva problema. Cele două par să fie le cuțite, iar judecătorii vor decide de parte cui se află dreptatea.

Pe marginea acestui subiect, Niculina Stoican nu a vrut să discute prea multe. Aceasta a declarat doar că va lăsa autoritățile să își facă treaba și va aștepta decizia finală.

„Ne vedem în instanță. Dacă mergem în instanță, cred că trebuie să avem decența necesară să așteptăm să vedem ce se întâmplă în instanță.

Atunci când mergem în instanță nu mai există loc de alte discuții, mergem în instanță”, a spus Niculina Stoican, la Antena Stars, potrivit CanCan.ro.

De asemenea, impresarul lui Petrică Mâțu Stoian a declarat că Niculina Stoican este motivul pentru care Petrică Mîțu Stoian a plecat din Ansamblul Folcloric Maria Tănase.

Artista a dezmințit aceste acuzații declarând că între ea și Petrică Mîțu Stoian nu au existat neînțelegeri de-a lungul timpului.

Niculina Stoican, în lacrimi după moartea lui Petrică Mîţu Stoian: „Noi am avut o relație dincolo de lume”

„Mi-e greu. Poate eu sunt ultima care ar fi trebuit să spun că mi-e greu, familia este cea mai afectată. Noi ne-am născut aproape în același loc, ne-am început cumva cariera împreună. Tot parcursul nostru se leagă într-un fel sau altul.

Petre pentru mine nu a fost un prieten, ci dincolo de această prietenie, a fost familie. Noi eram în primul rând sprijin unul pentru altul”, a spus Niculina Stoican.