Prima reacţie a PSD după tragicul incendiu de la Constanţa: „Criminali! Asta sunteţi! 12 incendii şi 32 de decese în spitale, toate în guvernarea Dreptei”

Un incendiu a izbucnit vineri dimineaţă la secţia ATI de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. Pacienţii sunt evacuaţi, unii chiar pe geam. De asemenea, mai mulţi pompieri au intrat în clădire şi caută victime. Din ultimele informaţii, toţi cei zece pacianţi aflaţi în secţia ATI în momentul incendiului au decedat.

01 oct. 2021, 12:28
Prima reacţie a PSD după tragicul incendiu de la Constanţa: „Criminali! Asta sunteţi! 12 incendii şi 32 de decese în spitale, toate în guvernarea Dreptei”

Mai mulţi lideri importanţi ai PSD, printre care preşedintele partidului, Marcel Ciolacu, şi Gabriela Firea au reacţionat prompt şi au condamnat guvernarea PNL-USR-PLUS pentru lipsa măsurilor de prevenţie, mai ales după ce în ultimii ani au mai avut loc cel puţin două astfel de incidente tragice.

„Criminali! Asta sunteți!

De când ați fost puși de Iohannis la conducerea României ați știut doar să dați din gură, doar să aruncați responsabilitatea pe alții, doar să promiteți iluzii. Nimic concret!

12 incendii și 32 de decese în spitalele de la Piatra Neamț, Spitalul de Psihiatrie Socola, Matei Balș și, acum, Spitalul de Boli Infecțioase Constanța- toate în guvernarea Dreptei.

Miniștrii PNL și USR ai Sănătății, Tătaru, Voiculescu și Mihăila, plus premierul Cîțu – voi sunteți principalii vinovați pentru toate dramele la care asistam. Românii mor zilnic pentru ca tot anul voi, PNL și USR, v-ați certat pe bani și pe funcții!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Gabriela Firea, după incendiul de la Constanţa: „Toți cei aflati la guvernare trebuie să plece!”

„Nu era de ajuns că România este pe locul 6 în lume și pe locul 2 în Europa la decesele COVID… Nu era de ajuns că decesele la pacienți cu noul coronavirus din România reprezintă 5% din totalul celor raportate în lume…Suntem singura țară din lume în care s-au înregistrat deja 3 incendii la spitale, cu 33 de morti. De azi, “palmaresul” acesta ingrozitor creste… sunt cel putin 9 persoane decedate la Constanta…Toți cei aflati la guvernare trebuie să plece!”, a scris şi Gabriela Firea pe pagina ei de Facebook.

„Din nefericire, pacienții internați în spitalele din România continuă să moară cu zile din cauza incompetenței Guvernului Cîțu, care nu a făcut nimic pentru a pregăti așa cum trebuie noul val al pandemiei. Secțiile ATI sunt supraaglomerate, iar spitalele abia mai fac față. În tot acest timp, (încă) premierul Cîţu nu are altceva mai bun de făcut decât să găsească țapi ispășitori pentru propria sa incapacitate. Când toți se pricep la toate, iată rezultatul! Dacă ar avea un pic de onoare, Cîțu și-ar da deja astăzi demisia! Oare câți mai trebuie să moară până vom scăpa de acest criminal?”, a fost reacţia lui Florian Bodog pe rețeaua de socializare.

Citeşte şi: Incendiu la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanța. ZECE pacienţi de la ATI au murit. Unii pacienţi au fost evacuaţi pe geam. A fost activat PLAN ROŞU