Prima reacţie dură din USR după rectificare: „Ţopăim lent, nemţeşte, pe fundul gropii. Să fim proşti şi fără drumuri. Bravo!”

Deficitul bugetar ar putea ajunge la 4,3% din PIB în acest an, în condiţiile încetinirii creşterii economice şi a reducerii veniturilor bugetului general consolidat cu 18,36 miliarde lei, potrivit unui proiect de Ordonanţă cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2019, publicat marţi de Ministerul Finanţelor. Conform proiectului, se iau bani de la Ministerul Educaţiei, Ministerul Afacerilor Interne şi de la Ministerul Transporturilor. Andrei Caramitru a reacţionar dur pe Facebook.

26 nov. 2019, 09:24
Prima reacţie dură din USR după rectificare: „Ţopăim lent, nemţeşte, pe fundul gropii. Să fim proşti şi fără drumuri. Bravo!”

„Am votat cu toții pentru schimbare. Bravo nouă.

Și ce anunță guvernul azi? Că e în gaură financiară totală (deficit peste 4%, mult mai rău decât credea oricine). Și ce fac?

– mai mulți bani pentru PNDL. Primarii să se înfrupte! Bravo!

Cristian Socol, economist: Liberalii măresc intenţionat deficitul bugetar. Este pregătirea pentru austeritate 

– mai mulți bani la bugetari și la pensii. Bravo!

– tăiați bani de la educație și transporturi. Să fim proști și fără drumuri. Bravo!

– nu se taie nici un leu din pensiile speciale. Bravo!

– se mai dau vreo 30 Milioane la culte ! Bravo!

Care e exact diferența cu ce făcea PSD???? Concret, nu pe povești. Care e diferența????

Dacă nu vine repede guvernul cu un plan inteligent pentru la anul – o să ajungem cu deficit de 6-7% (adică faliment) și puteți uită în următorii 10 ani să se construiască vreun spital sau vreo autostradă.

Și da. USR trebuia să dea președintele în rundă asta dacă chiar vroiam să ne salvăm că țara. Dar am mers pas cu pas. La fel. Țopăim lent, nemțește, pe loc și pe fundul gropii”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.