Primă record acordată de primarul Pandele fotbaliștilor de la FC Voluntari pentru calificarea în play-off-ul Ligii 1

Formația FC Voluntari s-a calificat în play offul Ligii 1, unde va juca pentru un loc de cupe europene. Performanța fotbaliștilor nu a rămas nerăsplătită de oficialii clubului sponsorizat de Primăria Voluntari. Florentin Pandele le acordă sportivilor o primă record.

10 mart. 2022, 10:40
Primă record acordată de primarul Pandele fotbaliștilor de la FC Voluntari pentru calificarea în play-off-ul Ligii 1

FC Voluntari este surpriza plăcută a Ligii 1. Liviu Cobotariu a bifat o performanță notabilă pe banca ilfovenilor. După ce anul trecut fostul internațional a salvat echipa de la retrogradare, de data aceasta antrenorul a calificat echipa în play-off.

CITEȘTE ȘI: Gabriela Firea poartă inelul de logodnă de la primul soț. S-a recăsătorit la opt luni de la decesul acestuia cu Florentin Pandele: „E stăpânul inimii mele!”

De asemenea, Gabriel Tamaș și Constantin Budescu au contribuit la calificarea ilfovenilor în play-off-ul Ligii 1, iar fiecare titular al FC Voluntari va încasa o primă colosală.

CITEȘTE ȘI: Lucian Becali, nepotul preferat al lui Gigi Becali, s-a căsătorit. Gabriela Firea şi Florentin Pandele au fost naşi

Potrivit Prosport.ro, primarul Florentin Pandele și-a dat girul pentru ca fiecare titular să încaseze un bonus demn de câștigarea unui trofeu. Așa se face că, fiecare titular de la FC Voluntari va încasa o primă de 10.000 de euro pentru calificarea în play-off-ul Ligii 1.