Lucian Becali, nepotul preferat al lui Gigi Becali, s-a căsătorit. Gabriela Firea şi Florentin Pandele au fost naşi

Lucian Becali s-a căsătorit joi, 26 august. Gigi Becali este în culmea fericirii după ce nepotul său preferat s-a căsătorit cu aleasa inimii sale. Naşii cuplului au fost chiar Gabriela Firea şi Florentin Pandele.

26 aug. 2021, 20:03

Lucian Becali s-a căsătorit. Fericitul eveniment a avut loc joi, 26 august, la Primăria din Voluntari. Naşul Florentin Pandele a fost cel care a pus cea mai importantă întrebare din viaţa cuplului.

Lucian Becali, nepotul preferat al lui Gigi Becali, s-a căsătorit

Citeşte şi Gigi Becali dă de pământ cu susținătorii LGBT: Mâine mergem să sfințim centrul Capitalei. Avem obligația să curățăm locurile unde au călcat și au lăsat demoni

Nepotul preferat şi aleasa inimii sale au spus „DA” joi, 26 august, în jurul orei 12.30. Pentru ziua cea mare, Lucian Becali a ales să poarte un costum simplu, albastru, cu o cămașă albă. Mireasa a ales o rochie albă, puţin decoltată.

Printre cei care le-au fost alături mirilor în cea mai fericită zi din viaţa lor se numără nume importante din familia Becali: Gigi Becali, fetele acestuia, Theodora și Alexandra, ginerele lui Becali, Mihai Mincu, verii Lucian Tache și Cepi, Bogdan Ivanov, un cunoscut băiat de oraș, dar și Vasile Geambazi, potrivit cancan. 

Fericit că nepotul preferat s-a însurat, latifundiarul din Pipera a făcut senzaţie. Acesta a luat certificatul de căsătorie și l-a analizat puțin, spre amuzamentul celorlați invitaţi.

Reamintim că după ce Lucian a venit la nunta verișoarei sale, Theodora, însoţit de Iulia, Gigi Becali a spus că cei doi se vor căsători în curând.

„Te vei căsători sigur cu fata asta! Foarte curând vom avea o nouă nuntă în familie. Eu voi plăti absolut tot, nu trebuie să vă faceți probleme. Mă ocup de toată organizarea!”, declara patronul FCSB la vremea respectivă.

Tinerii căsătoriţi şi invitaţii lor petrec într-un restaurant din nordul Capitalei.

Citeşte şi Anamaria Prodan, în război cu Gigi Becali după ce a spus că-l va năşi pe Laurențiu Reghecampf. „O să mă rog la Dumnezeu să amuțească”