Prima reținere în cazul morții omului de afaceri sibian Adrian Kreiner

Anchetatorii care se ocupă de dosarul uciderii omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, au făcut o primă reținere în acest caz. Este vorba despre un bărbat din Timiș, acuzat de mai multe infracțiuni în Belgia.

15 nov. 2023, 15:49
Prima reținere în cazul morții omului de afaceri sibian Adrian Kreiner

Un bărbat din Timiș a fost ridicat de polițiști și predat colegilor din Sibiu, transferul efectuându-se la Coşeviţa, lângă Lugoj, potrivit sursadevest.ro. Potrivit oradesibiu.ro, bărbatul reținut ar avea legătură cu cazul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner.

Potrivit sursei citate, bărbatul este bănuit că i-ar fi găzduit, pentru scurtă vreme, pe cei trei cetăţeni străini care l-ar fi omorât pe omul de afaceri sibian, în propria locuinţă.

Citește și: Viața secretă a lui Adrian Kreiner, milionarul asasinat la Sibiu. Cine moștenește averea și firmele bărbatului

Unul dintre suspecţi a fost deja identificat cu ajutorul ADN-ului pe care anchetatorii l-au prelevat din casa lui Adrian Kreiner. Acesta ar fi un apropiat al bărbatului din Dumbrăviţa reținut de politiștii timișoreni.

Citește și: Legiștii au stabilit cum a murit Adrian Kreiner. Hoții au urmărit familia milionarului dintr-o casă părăsită timp de câteva zile

Vă reamintim că omul de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner a fost atacat în propria casă, în urmă cu o săptămână. Trei indivizi, cu feţele acoperite au intrat peste el în locuinţă, l-au bătut cu bestialitate şi l-au sufocat cu o pernă. Apoi, au amenințat-o pe fiica lui de 23 de ani cu un pistol și au luat dintr-un șifonier câteva ceasuri valoroase, apoi au plecat prin același loc pe unde au intrat, o fereastră de la parterul casei.