Prima şedinţă de Birou Permanent la care deputaţii şi senatorii participă fizic în timpul crizei COVID-19

Birourile Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului se reunesc miercuri pentru prima oară de la decretarea stării de urgenţă în România. Aceasta este prima şedinţă cu participarea efectivă a deputaţilor şi senatorilor.

RomaniaTV.net
22 apr. 2020, 05:00
Prima şedinţă de Birou Permanent la care deputaţii şi senatorii participă fizic în timpul crizei COVID-19

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor are loc, miercuri, de la ora 13. Deputaţii vor stabili ordinea de zi a şedinţei de plen care este programată joi, de la ora 10.

La şedinţa de plen vor participa efectiv la dezbateri liderii de grupuri, iniţiatorii proiectelor, preşedinţii comisiilor de specialitate şi parlamentarii nominalizaţi să ia cuvântul, după cum a decis săptămâna trecută conducerea Camerei, transmite Agerpres.

Rareş Bogdan: „70.000 dintre românii întorşi în ţară nu se ştie cu ce s-au ocupat afară. Între 8.000 şi 10.000 sunt prostituate”

Senatorii se întorc la serviciu. Când are loc şedinţa

Şedinţa Biroului permanent urmează să aibă loc la Palatul Parlamentului, tot de la ora 13:00, conform site-ului Senatului.

În schimb, comisiile parlamentare din Camera Deputaţilor şi din Senat îşi desfăşoară activitatea online şi săptămâna aceasta.

În ultima perioadă, şedinţele Camerei Deputaţilor şi Senatului s-au desfăşurat online. În sala de plen au fost prezenţi doar preşedinţii celor două Camere şi câte doi secretari.

Victor Ponta ameninţă cu moţiune: „Dacă domnul Iohannis ne ţine un an în case, o să supravieţuiască doar dânsul şi domnul Orban”