Prima versiune a măsurilor de finanțare din cadrul PNDR 2014-2020 a fost publicată

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) a publicat versiunea consultativă a fișelor măsurilor de finanțare a investițiilor din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020.

RomaniaTV.net
25 feb. 2014, 18:55
Prima versiune a măsurilor de finanțare din cadrul PNDR 2014-2020 a fost publicată

Pe pagina web a Ministerului, www.madr.ro, la secțiunea Dezvoltare rurală, este disponibil un prim pachet de fișe tehnice care privește măsurile de investiții, precum și componenta LEADER. În perioada imediat următoare vor fi publicate și alte fișe tehnice pentru restul de măsuri din viitorul PNDR.

Scopul acestei consultări publice este acela de a asigura structurarea unui Program eficient, coerent și în relație directă cu nevoile de dezvoltare ale mediului rural românesc.

În vederea asigurării unei comunicări eficiente, a fost pusă la dispoziția tuturor celor interesați o adresă de e-mail, [email protected], unde sunt așteptate opinii, sugestii și comentarii privind conținutul acestor fișe.

Începând cu săptămâna viitoare, MADR va începe consultările în cadrul unor grupuri de lucru cu toți actorii implicați în dezvoltarea viitorului Program Național de Dezvoltare Rurală.