PRIMA ZI A PRIMAVERII 2015: Ce au rezervat astrele zodiei tale

PRIMA ZI A PRIMAVERII 2015: Sfarsit de saptamana inedit pentru toti nativii zodiacului. Ziua de vineri si intregul weekend se anunta decisive in ceea ce priveste viitorul financiar si amoros al fiecaruia.

20 mart. 2015, 06:07
PRIMA ZI A PRIMAVERII 2015: Ce au rezervat astrele zodiei tale

PRIMA ZI A PRIMAVERII 2015: horoscop

BERBEC – horoscop complet vineri 20 martie si pentru weekend
Ziua de vineri si intregul weekend se anunta destul de tensionate pentru nativii din Berbec. Acest lucru este cauzat de faptul ca relatia cu persoana iubita pare sa fi intrat intr-un impas greu de depasit.

TAUR – horoscop complet vineri 20 martie si pentru weekend
Taurii au o zi de vineri destul de relaxanta care va culmina cu o mare petrecere pe seara. In weekend nativii acestei zodii vor alege sa se relaxeze acasa, alaturi de multi prieteni apropiati.

GEMENI – horoscop complet vineri 20 martie si pentru weekend
In ciuda faptului ca au foarte multe de facut atat vineri cat siin weekend, nativii din Gemeni se simt minunat! mai mult, au parte de surprize placute din punct de vedere financiar si reusesc sa petreaca clipe minunate alaturi de persoana iubita.

RAC – horoscop complet vineri 20 martie si pentru weekend
Racii reuses in weekend sa isi gaseasca echilibrul pe toate planurile. Faptul ca petrec timp alaturi de familie ii face sa fie cat se poatede multumiti. Vineri vor avea parte de o surpriza placuta din partea unui apropiat.

LEU – horoscop complet vineri 20 martie si pentru weekend
Leii incearca sa nu isi piarda calmul vineri si reusesc cu brio sa faca fata tuturor situatiilor care le dau peste cap ziua. In weekend vor reusi sa isi canalizeze energia desi vor fi ocupati, asupra propriei persoane si se vor simti impliniti

FECIOARA – horoscop complet vineri 20 martie si pentru weekend
Fecioarele au o zi de vineri si un weekend aproape erotice. Persoana iubita le face o surpriza de proportii care-i va lasa cu gura cascata pe nativii acestei zodii.

Continuarea pe Lyla.ro