PRIMA ZI a PRIMĂVERII. Iată trei alimente care te scapă de astenie şi stările depresive

PRIMA ZI A PRIMĂVERII. Primăvara a venit, iar în aceste zile este posibil să resimţi anumite simptome asociate cu astenia de primăvară. Pentru a scăpa de aceste stări depresive poţi consuma anumite alimente.

19 mart. 2015, 23:08
PRIMA ZI a PRIMĂVERII. Iată trei alimente care te scapă de astenie şi stările depresive

PRIMA ZI A PRIMĂVERII. Iată trei alimente care te ajută să scapi de stările depresive:

1. Cerealele integrale. Exista carbohidrati „prietenosi” si exista si acele tipuri de carbohidrati care sunt daunatori siluetei tale. Din fericire, carbohidratii „buni” te ajuta sa lupti cu depresia si anxietatea. Specialistii spun ca ar mai fi un motiv pentru care ar trebui sa nu te temi de carbohidrati. Produsele ce contin cereale integrale contin extractul „fericirii”. Aceste alimente iti furnizeaza energie si te scutesc de constipatie. Mai mult, seleniul care se gaseste in cerealele integrale stimuleaza imunitatea si lupta impotriva radicalilor liberi, scrie feminis.ro.

Citeşte şi Astenia de primăvară: Cauze, simptome şi prevenire

2. Branza. Branza te ingrasa atunci cand este consumata in cantitati mari si este greu de digerat. Cu toate acestea, branza te poate face fericit daca este consumata in cantitatile corespunzatoare. Zincul este mineralul principal de care ai nevoie pentru a alunga depresia. Corpul nostru nu produce o cantitate suficienta de zinc, astfel incat branza este o sursa excelenta.

3. Spanacul. Spanacul este o leguma cu numeroase beneficii pentru sanatate. Pe langa faptul ca are un continut ridicat de fier, spanacul este bogat in acid folic, ceea ce te face sa te simti fericit. Mai mult, acidul folic imbunatateste starea celulelor rosii din sange si sistemul imunitar.

Citeşte şi PRIMA ZI DE PRIMĂVARĂ. Care sunt cele mai frecvente alergii şi cum se manifestă