Prima zi cu căldură din această iarnă pentru locuitorii din Mangalia

La mai bine de două luni de la venirea iernii, locuitorii oraşului Mangalia se vor bucura luni de prima zi cu căldură în calorifere. Cel puţin asta a promis prefectul. După ce toată iarna, oamenii au îngheţat în case, Guvernul a alocat 15 miliarde de lei vechi pentru încălzire.

RomaniaTV.net
06 feb. 2012, 11:14
Prima zi cu căldură din această iarnă pentru locuitorii din Mangalia

Locuitorii au în cele din urmă luni căldură, însă nu se ştie sigur pentru ce perioadă. Cert este că oamenii sunt victime politice, deoarece prefectul de Constanţa susţine că vinovat de situaţia de la Mangalia se face fosta administraţie condusă de fostul primar Claudiu Tusac, care a lăsat primăria cu datorie de 400 de miliarde de lei.

Prefectul s-a întâlnit duminică cu aleşii locali din Mangalia, dar şi cu reprezentanţii firmei Callatis Therm care se ocupă cu distribuirea căldurii la Mangalia şi se pare că ar fi găsit o soluţie, şi anume ca Rompetrol să distribuie luni 50 de tone de combustibil şi asta pentru ca oamenii să nu mai stea în frig până când aleşii locali vor rezolva problema documentelor.

Guvernul a alocat 15 miliarde de lei vechi pentru a rezolva problema de la Mangalia, însă aceşti bani ajung doar pentru a da căldură două săptămâni.