PRIMA ZI DE ŞCOALĂ la Sibiu. Momente speciale pentru Carmen Iohannis la început de an şcolar

Publicat: Luni, 09 Septembrie 2019 10:13 // Actualizat: Luni, 09 Septembrie 2019 11:05 // Sursa: romaniatv.net

Emoții la început de an școlar la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, acolo unde predă și soția președintelui Klaus Iohannis. Şi şeful statului a mers luni la şcoală. Preşedintele Klaus Iohannis participă la deschiderea anului şcolar la Şcoala Gimnazială „Ferdinand I” din Bucureşti.

Peste 2,8 milioane de elevi încep şcoala, luni, în peste 6.200 de unităţi cu personalitate juridică şi structuri ale acestora. Cursurile încep în 9 septembrie şi se încheie în 12 iunie. Semestrul I se va încheia în 20 decembrie, iar al doilea semestru începe în 13 ianuarie.

Carmen Iohannis a fost şi ea prezentă la deschiderea anului şcolar la Sibiu, la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr”, la care predă.

"E o zi specială pentru noi. Începem un nou an școlar, suntem plini de emoții, e bucuria revederii. Avem speranțele unui an bun. Sperăm să ne bucurăm în continuare de descoperirea noului. Să fim entuziaști până la sfârșit și să avem multă răbdare unii cu alții. Mi-a fost foarte dor de elevi. Uite ce frumoși sunt. Suntem în clasa a X-a și sper să ne fie tot mai bine de acum încolo", a declarat Carmen Iohannis în prima zi de şcoală.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
carmen iohannis Carmen Iohannis profesor Klaus Iohannis prima zi de scoala
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8590
RON
23 Sep
noapte 13 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H