Primar din Dolj, dus la nuntă cu elicopterul. „Dacă oi pica, să pic, dă-mă dracu’!” VIDEO

Titel Păun, primarul localităţii Caraula, din judeţul Dolj, a fost naş la nunta anului. Edilul a transmis live pe Facebook momentul în care a fost luat de acasă cu elicopterul, pentru a merge la fericitul eveniment!

30 sept. 2021, 17:01
Primar din Dolj, dus la nuntă cu elicopterul. „Dacă oi pica, să pic, dă-mă dracu’!” VIDEO

Primar din Dolj, dus la nuntă cu elicopterul. Nuntă cu mare fast în Caraula, Dolj. Primarul comunei, naş la eveniment, a fost dus la miri acasă cu elicopterul!

Primar din Dolj, dus la nuntă cu elicopterul

Nuntă cu mare fast în localitatea doljeană Caraula. Primarul comunei, Titel Păun, unul dintre invitații importanți de la eveniment s-a plimbat cu elicopterul. Întâmplarea a adunat zeci de curioși dornici să-l vadă pe edil zburând.

Momentul a fost transmis în direct pe rețele de socializare în așa fel încât nici un cetățean să nu rateze isprava, inedită pentru toată lumea. Prin comună, zvonul că primarul se va plimba cu elicopterul circula de câteva zile, iar la nuntă acesta s-a transformat în realitate. Aparatul de zbor a aterizat lângă primărie! „Mult-așteptatul și promisul elicopter ajunge la Caraula, unde are loc cea mai tare nuntă a anului. Surpriza s-a produs, așa cum am promis”, a anunțat primarul Titel Păun, conform Oltenia TV.

Primarul din Rădăuţi a simulat vaccinarea, ca să arate bine în pozele de pe Facebook. Ce explicaţii a dat edilul

„Să nu pici, domnule primar, d’acolo, de sus!”, i-a strigat o săteancă, mai în glumă, mai în serios. „Ăsta să fie norocul meu, Mițo! Barem dacă oi pica, să pic, dă-mă dracu’!”, a replicat Titel Păun. Despre experienţa zborului deasupra comunei, Titel Păun a declarat: „Fu mișto!  A fost ambiția lu’ finu’!”.