Primarul din Rădăuţi a simulat vaccinarea, ca să arate bine în pozele de pe Facebook. Ce explicaţii a dat edilul

Primarul municipiului Rădăuţi, Bogdan Loghin, a simulat vaccinarea anti-COVID şi a organizat o şedinţă foto pentru a putea posta imaginile pe Facebook.

22 sept. 2021, 12:08
Primarul din Rădăuţi a simulat vaccinarea, ca să arate bine în pozele de pe Facebook. Ce explicaţii a dat edilul

Deşi se vaccinase în aceeasi zi, iar un videoclip din acel moment a fost postat pe pagina de Facebook a Primăriei Rădăuţi, Bogdan Loghin a surprins după ce a postat fotografii diferite din acelaşi moment al imunizării.

În timp ce în clip apare aşezat pe un scaun negru, într-o încăpere cu pardoseala de beton şi poartă papuci de unică folosinţă, iar asistenta este îmbrăcată în albastru, în fotografiile de pe contul său de Facebook, edilul apare pe un scaun maro, fără papuci de unică folosinţă, într-o altă încăpere, iar asistenta poartă halat alb.

Bogdan Loghin a explicat că a simulat oarecum vaccinarea anti-COVID pentru că avea nevoie de poze mai clare pe care să le dea presei, potrivit antena3.ro.

Citeşte şi Vaccinarea cu a treia doză începe toamna aceasta. Anunţul făcut de ministrul interimar al Sănătăţii: Categoric. Avem destule doze!

În postarea care însoţeşte fotografiile de la vaccinarea simulată, primarul a scris: „Nu, azi nu m-am vaccinat pentru a convinge pe altcineva în afară de mine ! Am făcut-o public pentru că sunt o persoană asumată și niciodată nu m-am ferit în a-mi exprima propriile crezuri, față de voi, cetățenii orașului Rădăuți.

După cum mulți dintre voi știți, în iarnă am trecut prin covid, o experiență traumatizantă prin care nu îmi doresc să treacă nimeni. La fel ca voi, nu știu care sunt efectele pe termen lung ale vaccinului, dar știu pe propria-mi piele, care sunt efectele pe termen scurt ale virusului. Cântărind cele două situații, am ales să mă vaccinez și am făcut-o doar cu gândul că vom reuși să trecem peste acestă plagă nenorocită care ne-a zguduit viețile tuturor.

Fac apel la prudență și vă rog să tratați cu maximă seriozitate măsurile care vin odată cu intrarea orașului nostru în scenariul roșu!”.

Citeşte şi Medicul Gabriel Diaconu, avertisment pentru români: „Moartea umblă din nou. Dacă te gândești să amâni vaccinarea, nu mai amâna”