Primar din judeţul Alba, infectat cu COVID-19. Toţi angajaţii Primăriei Ciugud au fost testaţi

Gheorghe Damian, primarul localităţii Ciugud din judeţul Alba, comuna care a atras cele mai multe fonduri europene, a anunţat că a fost diagnosticat cu coronavirus.

RomaniaTV.net
27 oct. 2020, 14:25
Primar din judeţul Alba, infectat cu COVID-19. Toţi angajaţii Primăriei Ciugud au fost testaţi

Cu toate că a respectat cu stricteţe măsurile de protecţie, primarul tot s-a infectat. Starea lui de sănătate e momentan bună, potrivit medicilor.

Toţi angajaţii din Primăria Ciugud au fost testaţi, iar rezultatele au fost negazive. Testarea va fi repetată în zilele următore, a mai anunţat primarul.

„Vă anunț că activitatea Primăriei Ciugud continuă normal, însă cu măsuri sporite de siguranță. De asemenea am decis dezinfectarea totală a clădirii administrative, care a avut loc în această dimineață, și sporirea tuturor măsurilor de protecție.

Vă mulțumesc tuturor celor ce sunteți cu sufletul alături de mine și de colegii mei și vă asigur de întreaga noastră recunoștință.

Vă rog să aveți grijă de voi și de cei dragi, să purtați masca și să păstrați distanțarea socială”, a transmis Gheorghe Damian, aflat la al șaselea mandat de primar al comunei Ciugud.


loading...
Partenerii noștri