Primar din Olt, exclus din PDL după ce a criticat conducerea partidului

Singurul primar PDL din judeţul Olt care şi-a recâştigat mandatul la alegerile locale din vară, Marian Vasile din Studina a fost exclus din partid după ce s-a poziţionat de partea Elenei Udrea în cursa pentru şefia partidului şi după ce a criticat conducerea judeţeană şi centrală a partidului, potrivit adevarul.ro.

RomaniaTV.net
31 mart. 2013, 18:07
Primar din Olt, exclus din PDL după ce a criticat conducerea partidului

Marian Vasile a mai afirmat că deşi organizaţia PDL Olt şi-a anunţat susţinerea pentru Vasile Baga, în cele din urmă, la alegerile interne aproximativ 60-70% dintre delegaţi au votat pentru Elena Udrea, lucru ce a nemulţumit conducerea judeţeană a partidului şi pentru care inclusiv el este considerat responsabil.

Marian Vasile a fost exclus din partid după ce le-a reproşat liderilor PDL că nu s-au implicat în politică, lucru demonstrat şi de rezultatele slabe obţinute şi că în acest context este normal să faci pasul înapoi.

„În PDL Olt se merge fără busolă la ora actuală. Am luat bătaie ca hoţii de cai în ultimele patru alegeri, am terminat chiar şi sub PPDD…mai rău de atât nu se poate!”, a mai adăugat acesta.

Marian Vasile este singurul primar PDL din Olt din cei 19 pe care îi avea partidul înainte de alegerile locale şi care nu a părăsit partidul odată cu Darius Vâlcov, primarul municipiului Slatina care a trecut la PSD. Primarul din Studina a câştigat alegerile din vară cu scorul de 78%.